Tekniikkakeskustelut > Etuteltat ja markiisit

Millä keinoin massa pois?

(1/4) > >>

JPVäisänen:
Kerrotko millä keinoin saisin tosta auton kyljestä noi harmaat massat pois ja siistittyä pikkasen? Edellinen auton omistaja siirsi markiisin silleen että se alkaa oven päältä mikä olikin ihan järkevää mutta ei siivonnu tuota vanhaa massaa.
Uskaltaisko ihan lievästi lämmittää vai "sulatanko" jollain liuottimella/bensalla tms. Massa on kovaksi kuivunutta joten ei taida olla mitään silikonia.

K.E.V:
Osta "ruskea prf" eli potentiometrisprayt a. http://www.elektronetti.fi/Verkkokauppa/prf-778-kontakt-p-101.html Sillä lähtee eikä vahingoita maalia. Bensiini voi liuottaa maalia pellistä. Tuolla lähtee myös kaikki liimat jne. ps sillä voi myös tehdä sitä mihin tarkoitettu  :)

Arska-k:
Suhtteellisen samanlaisessa tilanteessa käytin saman valmistajan tätä tuotetta. Myös CRC Lectra Cleaneri toimii. Ei poistanut maalia. Kannattaa silti kokeilla jossakin, mikä ei näy. Kuumentamaan en kyllä lähtisi, saattaa olla sottaista puuhaa ja hommaa ainakin riittää! Lämmetessään massat tuppaavat olemaan helkkarin tahmeaa tavaraa! *kokemuksen äänellä* ;D

JPVäisänen:
Näitäpä kokeillaan ja unohdan ton lämmittämisen..tai jos lämmittämällä sais enimmät pois silleen hennosti kaapimalla, enemmälti leivittämättä, ja sitte loput aineella.

Ja kiitos vinkeistä :)

JPVäisänen:
Niin vielä että toi ei ole liimaa vaan jotain saamarin kittiä. Kokeilin lämmittää varovasti ja sain lastalla enimipiä kökkäreitä pois. En vielä noita sprayjuttuja kokeillu mutta meen nyt kokkeileen.

Ei ainakaan wurthin contact cleaner "sulattanu" tuota massa eli homma jatkuu ja on rehellistä.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View