Tekniikkakeskustelut > Karavaanarin tietotekniikka

Alkuperäinen vs tarvike laser mustepatruuna

(1/9) > >>

Karabiilisti:
Onkos käyttökokemusta tarvike mustepatruunista?

Esim HP83A alkuperäisenä about 89 euroa (1500 tulostetta)....ja tarvikkeena 18 euroa (2500 tulostetta).   (sama liike, SUOMALAINEN  Thumb)

Onko ollut halpuusongelmia?


megaman:
Se on vähän onnen kauppaa. Jotkut tarvikekasetit on erittäin laadukkaita ja jotkut taas sotkee laakista koko koneen pilalle ja takuulle voi laittaa samalla hyvästit.

MCL:
Kahteen eri Brotherin mv-laseriin olen hankkinut kotimaisista firmoista piraattikasetit. Mikään muu ei ole ollut toisin, kuin hinta puolet Brotherin vastaavasta.

Karabiilisti:
takuu on juuri ohi joten ei siitä enää väliä....

Noita pateja kun kuluu vuodessa noin 6kpl niin alkuperäisiä jos käyttelee niin 534eur ja tarvikkeena sama 65 eur.
Tolla erotuksella saa pari hyvää uutta printteriä joka vuos... :o

HiTec:
Ex. työnantajan leivissä nämä mustehankinnatkin kuuluivat toimenkuvaani ja olihan noilla nyt eroja, muutakin kuin siis se hinta. Nuo tarvikkeet jotkut mainostavat enempi sivuja jne. samalla kasetilla kuulemma hienomman värijauheen ansiosta, mutta käytännössä eipä noissa nyt kummosia eroja kuitenkaan lopulta ollut, ikinä ei tarvikkeella päästy hyvä jos puoleen luvatusta. Alkuperäisillä toteutuma oli about 75% luvatusta, joten jälkeen sitä jäätiin toki niilläkin. Samaten tulosteen laadussa oli ihan silmämääräisestikin eroja havaittavissa alkuperäisen eduksi, mutta tuohon tarvittiin jo ne molemmat tulosteet vierekkäin jotta noita eroja pystyi havaitsemaan. Eli loppupelissä kotikäyttöön tarvike on usein ihan bueno valinta, ammattikäytössä ei niinkään varsinkaan jos tulosteille halutaan edustuskelpoista laatua, värien kirkkautta jne. Ns. tusinatulosteissa tarvike toimii kyllä officessakin ihan kelpoisesti - mutta taasen toisella puolella pitääkö tuon sitten enää edes olla paperilla, vai riittäisikö sähköinen muoto esim. johonkin rapsaan tms. ja näin säästyisi paitsi rahaa, mutta myös ehkä hiukan luontoakin 8)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View