Matkailukeskustelut > Matkailu ulkomailla

Keski-Euroopan ympäristövyöhykkeet

<< < (2/3) > >>

Raksaus:
Mikä on nykyään tilanne Saksassa onko paljon merkitystä onko tarra keltainen vai punainen? Näyttäisi osuvan tuo dieselautojen tarrojen värinvaihto juuri tuolle aikaikknalle jolta olen autoja katsellut. Eli pääseekö punaisella ylipäätään mihinkään ja kuinka paljon enemmän pääsee keltaisella? Vai pitäisikö olla vihreä tai sitten ei niinkään väliä?

smy:

--- Lainaus käyttäjältä: Raksaus -  7.04.2019     kello on 13:40 ---Mikä on nykyään tilanne Saksassa onko paljon merkitystä onko tarra keltainen vai punainen? Näyttäisi osuvan tuo dieselautojen tarrojen värinvaihto juuri tuolle aikaikknalle jolta olen autoja katsellut. Eli pääseekö punaisella ylipäätään mihinkään ja kuinka paljon enemmän pääsee keltaisella? Vai pitäisikö olla vihreä tai sitten ei niinkään väliä?

--- Lainaus päättyy ---

Ei taida kuin vihreästä olla hyötyä.

Yusuf:
Ympäristövyöhykkeet ei aiheuta ongelmaa matkailuautolle, ne ovat kaupunkien keskustoissa, joissa harvemmin näkee matkailuautoja, hehän pyöräilevät tai kulkevat julkisilla nähtävyyksiä katselemaan. Neljän viikon reissussa ei tullut vyöhykkeeltä vastaan.

smy:

--- Lainaus käyttäjältä: Yusuf - 25.08.2019     kello on 10:26 ---Ympäristövyöhykkeet ei aiheuta ongelmaa matkailuautolle, ne ovat kaupunkien keskustoissa, joissa harvemmin näkee matkailuautoja, hehän pyöräilevät tai kulkevat julkisilla nähtävyyksiä katselemaan. Neljän viikon reissussa ei tullut vyöhykkeeltä vastaan.

--- Lainaus päättyy ---

Taitaa olla tuo itsellä tuo Stuttgartin ja ehkä vähän Mannheim/Frankfurthin alue jossa on pitänyt pohtia ja jättää joku kämppärikin väliin.

"Masi":
Mutta toisaalta ne vyöhykkeet koskevat kaikkia ajoneuvoja
eli tarran väri ratkaisee, ei se onko henkilöauto vai matkailuauto.
joten Yusuf voi vähän miettiä parempia syitä.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View