Sekalaiset > karavaanari.org tiedottaa

Moderointi palstalla

<< < (2/4) > >>

Alan:
No tämähän ei ole firma, vaan yhden henkilön vapaaehtoistoiminta a, jota pieni joukko on avustamassa.

jip59:
Mun mielestä ihan fiksu veto ettei nimiä/nimimerrkejä julkaista. Useampaakin palstaa aktiivisesti selailen ja joissain on modet/valvojat nimimerkkinsä julkaisseet. Kuulemma aika paljon shaissea saavat joko  suoraan palstalla sekä varsinkin yksityisviestipuole lla. Toisaalta jos valvojia nimetty esim. 5 jotka esitellään nimimerkeillään niin huono on ketään yksin syyttää.

Teukka-74:

--- Lainaus käyttäjältä: Alan -  1.01.2019     kello on 16:56 ---No tämähän ei ole firma, vaan yhden henkilön vapaaehtoistoiminta a, jota pieni joukko on avustamassa.

--- Lainaus päättyy ---
Hyvä näin. Moden maalittaminen jää pois. Ja toisaalta mode voi kirjoittaa kenties vapaammin?

Ossi66:

--- Lainaus käyttäjältä: HiTec -  1.01.2019     kello on 16:51 ---Mitenköhän tuo käytännössä toimii, kun on tuota kaikenlaista lainsäädäntöäkin olemassa, forumin vastuuhenkilöt tulee olla jossain listattuna, henkilötietojen käsittelystä selvät pykälät jne ??? Kuulostaa nyt pikkasen samalta kuin firman hallituksen pj sanoisi että toimari on tästälähin sitten anonyymi ::)

--- Lainaus päättyy ---

Voit käydä katsomassa domainin oikeudenomistajat ihan vapaasti netistä - eihän niitä voi keltään salata. ;)

megaman:
Tässähän voi kohta itsekin sanoa, että jos ei saada suuta soukemmalle ja lopeteta turhaa nillitystä, banaania jaossa kohta eräille...  :laugh:

Voi mennä läpi, kuin väärä raha...  Thumb

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View