Matkailukeskustelut > Matkailu kotimaassa

Talvidieselin saatavuus syksyllä 2018?

(1/8) > >>

Timontti:
Nyt on taas se aika vuodesta, jolloin haluaisin täyttää tankin Nesteen talvidieselillä -29/-34 tai pro -32/-37. Onko joku nähnyt sitä jo myynnissä henkilöautoihin Jyväskylää etelämpänä? Valitettavasti Neste ei pidä verkko- ja mobiilisovelluksiaan ajan tasalla. Niiden mukaan eteläisin talvidieselin myyntipaikka on ollut jo ainakin 3 viikkoa Suolahti, jonne on Helsingistä matkaa noin 260 km.

pamaus:
Lapuan ABC:llä  oli tällä viikolla pari päivää sitten Talvilaatua.

Joten muillakin ABC llä saattaa olla talvilaatua, jos Nesteeltä ei löydy.


Timontti:
Tarvitsen sitä lämmityslaitteeseen, jonka polttoaineessa ei saa olla FAMEa. Vain Neste ilmoittaa selvästi, että heidän dieselpolttoaineissaan ei ole FAMEa. Muut ketjut eivät sitä selkeästi kerro.

Stara:

--- Lainaus käyttäjältä: Timontti -  4.11.2018     kello on 16:40 ---Nyt on taas se aika vuodesta, jolloin haluaisin täyttää tankin Nesteen talvidieselillä -29/-34 tai pro -32/-37. Onko joku nähnyt sitä jo myynnissä henkilöautoihin Jyväskylää etelämpänä? Valitettavasti Neste ei pidä verkko- ja mobiilisovelluksiaan ajan tasalla. Niiden mukaan eteläisin talvidieselin myyntipaikka on ollut jo ainakin 3 viikkoa Suolahti, jonne on Helsingistä matkaa noin 260 km.

--- Lainaus päättyy ---


Lataa puhelimeesi ABC mobiili ( https://www.abcasemat.fi/fi/palvelut/abc-mobiili ), siellä näkyy tarjonta! Katselin just äsken.

tsahkali:

--- Lainaus ---Neste tuo talvilaadun ensimmäisten joukossa asemille. Pohjois-Suomessa talvilaatuinen diesel tuli Neste-asemille jo 10.10. Marraskuun alkuun mennessä käytännössä koko maassa ajetaan Nesteen talvilaatuisella dieselillä.

Neste-asemilla talvilaadusta voi varmistua kolmella tavalla.

“Tankkauspistoolin yläpuolella on tarra, joka kertoo että tankissa on tarjolla talvilaatua. Lisäksi tankkausnäytöissä on infonappi, jota painamalla saa tiedon asemalla myytävistä laaduista. Talvilaatua myyvät asemat löytää myös Neste-äppin avulla.”
--- Lainaus päättyy ---

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta