Tekniikkakeskustelut > Käyttö- ja jätevesi

Lisää käyttövettä kulkimiin.

(1/1)

Turhan Höpöttäjä:
Jos kulkimen käyttövesi säiliö käy pieneksi. Osta lisäksi toinen säiliö vapaana olevaan tilaan. Yhdistä säiliöt alavesiletulla ja ylä "korvausilmaletkulla". Katso että lisäsäiliön yläpinta ei ole alempana kuin varsinaisen säiliön. Tarkista vielä että säiliöiden putsluukut on veden pitäviä.  ...Ei muuta kun veden kanssa löträämään (suihkuun)... :D

ihaa:
taitaa ainakin uudemmissa olla vesisäiliö kaikissa istuinryhmän alla tasaisen painojakauman takia jolloin toisen tankin yhdistäminen menee ainakin teeseitsemiehen näköiseksi hommaksi mutta taitaa se painoraja olla suurempi ongelma.

Sanoppa Fiilis mies, paljonko mahtaa autosi painaa jo nyt reissuun lähtiessä ? vaikka yyveenä, niin ei viranomaiset saa selville.  ;)

Turhan Höpöttäjä:

--- Lainaus käyttäjältä: ihaa - 12.08.2011     kello on 10:08 ---taitaa ainakin uudemmissa olla vesisäiliö kaikissa istuinryhmän alla tasaisen painojakauman takia jolloin toisen tankin yhdistäminen menee ainakin teeseitsemiehen näköiseksi hommaksi mutta taitaa se painoraja olla suurempi ongelma.

Sanoppa Fiilis mies, paljonko mahtaa autosi painaa jo nyt reissuun lähtiessä ? vaikka yyveenä, niin ei viranomaiset saa selville. :)

--- Lainaus päättyy ---

      Joo, varmaankin istuinryhmän alla oleva tila on monesti ainut mihin lisätä säiliö. Itsellä oli jo takaistuinryhmän loutissa kummassakin säiliö. Heitin istuinryhmän pois, rakensin kiinteän sänkytason ylös. Alle sisältä käytettävän "takatallin". Sinne lisävesisäiliö. No sopiihan sinne myös fillarit ja muu tavara, jota kesäleirinnässä "tarvitsee". :)
      Vuosi sitten jouduin auton viemään jarruputken vaihtoon korjaamolle. Nosturissa luki Max.4 tonnia. Surkeesti urisi kun yritti nostaa. Nostamatta jäi. Otteessa lukee kokonaispaino 3800kg.   ::)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View