rekisteriseloste

Kirjoittaja Aihe: Roikat asuntovaunussa  (Luettu 6911 kertaa)

*****
  • Kaikkien Kaveri
  • Viimeksi paikalla:eilen kello 21:28
Vs: Roikat asuntovaunussa
« Vastaus #30 : 12.10.2018 kello on 08:33 »
Mies ei lääkäriin mene!
Sairaaksi siellä kuitenkin vaan todetaan.
Ja päivystyksen jonossa kuolee kuitenkin nälkeen ja janoon sekä ikävystymiseen....

Eikä tollasesta pikku tällistä mitään vikaa vikaa vikaa vikaa jää....


*****
  • Kaikkien kaveri Sr.
  • Viimeksi paikalla:eilen kello 21:03
  • Eipä turhia höttyillä :)
Vs: Roikat asuntovaunussa
« Vastaus #31 : 12.10.2018 kello on 08:47 »
Mutta kiire on kiire. Pari tälliä tullu, toinen ihan kovaa virtaa sormille ja toinen vikavirtasuojan takaa, pikku nipistys.
Kovin usein itsekin kun kiireessä yrittää jotain sähköhommiakin tehdä, niin se vahingon mahdollisuus kasvaa jo kummasti. Pari kertaa sitä on itsekin tullut nuorempana jäätyä sähköön kiinni ja kropalla heittäytymällä olen sitten päässyt irrottautumaan tuosta kun aina ei muistanut esim. ottaa sitä lampun töpseliä seinästä ennen lampun purkamista tms. Mutta hyvinpähän nuista on sitten se oppikin kyllä perille mennyt ja taas toisaalta tässä iässä enää silleen kiirekään ole. Enempi noita on sitten tullut esim. kun on nolla ja suojamaa kytkeytyneet toisiinsa ja tästä on vikavirtasuoja sitten ottanut nokkiinsa ja pimentänyt puoli taloa, mutta tuonkin kun on pari kertaa kokenut, kömpiä jostain ahtaasta rakosesta pyrstö edellä pois nyt säkkipimeässä, niin... ;D

Ja päivystyksen jonossa kuolee kuitenkin nälkeen ja janoon sekä ikävystymiseen....
Viime kerralla itse kun kävin päivystyksessä niin totesivatten perhanat keuhkoveritulpan, vaikka loppupelissä ihan vaan emännän isolla uhkauksella tuonne lopulta laahustin kun oli pitkittynyttä yskää. No siinä sitten hoitajalle samalla tunnustin että onhan tuota vähän rinnassakin painon tunnetta ollut, kun eihän sitä mies nyt pelkkää yskäänsä kehtaa päivystyksen vast.ottajalle valittaa, niin kerrottiin sitten kaikki mitä edes emännälle ei ole paljastettu, olisi mokoma pakottanut päivystykseen jo aikaisemmin kuitenkin. Vaan kun löydös sitten todettiin, niin siihen loppui se päivystyksenkin hitaus ja ukkoa vietiin niin että oli pipossa pitelemistä ja kohta huomasinkin olevani osastolla sisällä, viikon päivät vuodepotilaana 8)

 

Sivustoa katsottu kertaa

Ubuntu, täysiverinen käyttöjärjestelmä.

karavaanari.org powered by Debian Linux