Forum > Karavaanarin tietotekniikka

Tuli tänään elisalta kirje

(1/8) > >>

99:
Elisa pakkovaihtaa minun vanhan 3G puhelinliittymän 4G liittymäksi, koska se on mukamas "nykyaikainen ja nopea". Hintahan sitten pompsahtaa alle 15€ kuukausimaksusta ensialkuun 18€ kuussa, ja vuoden päästä sitten 25€ kuussa. Kivat pikku korotukset joutuu maksamaan (todellisuudessa) hitaammasta yhteydestä  >:D

3G nopeus:


4G nopeus:

Aakku:
^
Tuo Elisa on muutenkin aika röyhkeä...

Vaihdoin pakkomuutoksen myötä MOI liittymiin ja pari kuukautta pommitti lujasti. Lähes ilmaiset liittymät olisin saanut, jos MOI:sta olisin palannut. Siis vain MOI liittymät haluttiin tappaa.
Myöhemmin rikkoivat vielä useasti mainontasäännöksiä, kun tunkivat tarjouksiaan jo voimassa oleviin MOI liittymiini. Siitä oli jo uhksakotkin kai tarjottu, mutta mitään ei välitä.
Elikä, jos haluaa Elisalta halvalla liittymän, niin ne kannattaa siirtää hetkeksi MOI operaattorille. Vanhat uskolliset asiakkaat sitten maksavat viulut.

megaman:
Mulla on ikivanha saunalahti, jossa kuukausimaksu alta vitosen ja elisan liittymiin saa länkyttää rajattomasti. Muihin liittymiin 7 centtiä minuutissa. Toivottavast ei vaihdu...

Mautoilija:
Muutos liittymään on irtisanomisperuste.

lahelju:
Siihen alta vitosen liittymään tuli jo elokuussa korotusilmoitus, jolloin perushinta nousee 2€...

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View