Tekniikkakeskustelut > Käyttö- ja jätevesi

Huono vedenpaine

(1/14) > >>

krtek:
No niin, tulihan tässä jotain vaivaa eteen...

Hanasta tulee vettä mutta tosi hiljakseen, ei voi edes verrata siihen miten homma toimi aikanaan vaunussa. Pumppu pyörii mutta tuotosta ei kannata juurikaan kehua. Suunnittelen mitä alkaisi tekemään. Se ainakin selvisi että vessan hanassa on häikkää mut se on nyt irroitettu letkuista ja letkut tulpattu. Toinen tarina on selvittää sen tilanne ja toinen tarina on selvittää miksi keittiöön veden tulo on heikkoa.

Mietin lähdenkö käymään liitos liitokselta läpi mihin saakka vesi tulee kunnolla mut ennen sitä...

Vesipumpun teho näyttää olevan 10 l/min, onkohan se riittävä vai olisiko ennen isompaa selvittelyä hakea isompi tehoinen pumppu joka siirtää vettä liki tuplana tuohon verrattuna?

Vesi järjestelmä on puhdistuksen tarpeessa mut sen vaikutukseen veden liikkumisen tuskin kannattaa paljoa ramata.

kimi:
Avaa juoksuvarren sihdit hanan päässä, eli paikka jossa vesi tulee ulos, kalkkiutuu helposti ja kerää likaa.

Onko painepumppu vaiko uppo. Painepumpun suodatin tulopuolella saattaa myös olla tukossa, puhdista.

K.E.V:
Minulla on myynnissä täällä uusi 19l/min 1.4 barin uppopumppu. Jos tarttet. Tuo 10litrainen on mopo.. Varsinkin jos sulla suihlku. Vessaakaan ei saa kunnolla huuhdottua.

https://karavaanari.org/index.php/topic,21469.0.html

Hesus:
kannattaa nyt silmämääräisesti kans katsoa ettei ole letku jostain lytyssä/huonosti

krtek:
Mie jo kuvittelin kommentoineeni tätä mut taisi mennä bittiavaruuteen...

Taitaa tulla vesipuolen remppa eteen. Vessan hana pitää irroittaa kokonaan ja tutkia mistä vuotaa ja onnistuuko korjaus vai pitääkö hankkia uusi. Keittiön hanasta tulee välillä vähän paremmin ja välillä huonommin. Käytin letkun irti vesisäiliön päältä ja siihen tulee hyvin eli pumppu toimii vaikka on mopo. Seuraava liitin aukeaa päivänä parempana. Käytin keittiössä hanan juoksuputken irti ja auttoi ehkä vähän. Välillä tulee keittiöön kunnolla ja välillä vaan tuntuu puhaltelevan vaan ilmaa. Alkaa epäilyttää laskeeko jonkin alle mutta en viitsinyt lähteä märässä maassa kurkkimaan pitkälle auton alle.

Autossa on Truman lämmitin ja varaaja. Pakkasvahti toimii ja pitää vedet sisällä. Epäilen vähän voisiko olla varaajan tyhjennys hana joka laskee kirjaimellisesti alleen. Pitänee tutkia lisää ja alkaa vaikka liitos liitokselta tutkimaan mihin saakka vesi tulee hyvin ja missä alkaa ahdistamaan. Ei ole halua tehdä koko järjestelmän remonttia jos saisi toimimaan ilman sitä. Hyviä ehdotuksia mistä ekana etsiä vikaa tai mitä tehdä otan mielellään vastaan.

Viikonloppuna tarkoitus käydä pikkureissu niin kanisteri vesillä mennään ja toivotaan että saisi koko järjestelmän rokkaan oikealla tavalla joku kaunis päivä.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View