Tekniikkakeskustelut > Kalusteet ja sisustus

Matto asuntoautoon/-vaunuun

<< < (2/11) > >>

Mautoilija:
Pikkumatoilla siivous on helpompaa.

Moppc:

--- Lainaus käyttäjältä: Alan -  9.09.2018     kello on 00:31 ---Ostettiin terassimattoa Kodin Terrasta, 15,90 metri, 2 metriä leveää. Soveltuu mun mielestä hyvin kulkineeseen, kevyttä ja mukavaa jalalle.

https://www.kodinterra.fi/fi/terra/terassimatto-leveys-200-cm

--- Lainaus päättyy ---

Olikos tuo sellaista nappulapohjaista mattoa? Muistan käyttäneeni samaa jossain yhteydessä ja huomio oli, että nuo kovat nappulat saattavat pidemmän päälle kuluttaa alla olevaa materiaalia. Kannattaa tarkkailla.

Aakku:

--- Lainaus käyttäjältä: Moppc -  9.09.2018     kello on 08:27 ---Olikos tuo sellaista nappulapohjaista mattoa? Muistan käyttäneeni samaa jossain yhteydessä ja huomio oli, että nuo kovat nappulat saattavat pidemmän päälle kuluttaa alla olevaa materiaalia. Kannattaa tarkkailla.

--- Lainaus päättyy ---
Kuluttaa kyllä hieman...

Lisäksi nappulat pohjassa murentaa muovipurua ajan oloon.
Itse olen huomannut kyseisen maton myös kutistuvan, jos on muotoonsa leikattu. Meillä kun on havupuita, niin neulaset tarttuu aika tiukasti maton silmukoihin. Hinta/laatu suhde on kyllä kohdallaan.

Itselläni nyt plyyshin tapaista mattoa. Mukava jalalle ja helppo putsata roskista.

Laaga:
 https://urly.fi/12pv   tätä mattoa suositellaan myös m-vaunuihin ja m-autoihin joissa ei ole lattialämmitystä, mutta käy myös lattialämmityksen kanssa ainakin myyjän mukaan.

mobileman:
Ruugs nettikaupasta tilasin mittojen mukaan kantatut matonpätkät. Tyytyväisiä ollaan oltu Thumb edellisessä oli rautakaupan metrimatot, asiansa ajoi nekin mutta ei olleet niin kotoisat, helposti puhdistettavat ja lisäksi ne muovinystyt siellä pohjassa mureni paikalleen ja niitä sai sitten olla imuroimassa.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View