Tekniikkakeskustelut > Kalusteet ja sisustus

Matto asuntoautoon/-vaunuun

<< < (3/11) > >>

Loppis:
vm carpet ja toimii lattialämmityksenki n kanssa, ei murene, mukava jalalle ja voi muotoilla. Lisäksi älyn helppo puhdistaa. Suosittelen taas. Meillä muistaakseni Elysee mattoa

Gemmo:
Onkohan kukaan kokeillut tätä mattoa, vois olla aika hyvä. https://www.linedeck.fi/varit-ja-mallit

88k5:
^
Keinotiikki veneeseen on tuttu juttu, mutta kyse on lattiamateriaalista/-päällysteestä (mun sanavarastossa), ei aloituksen "matosta". Ottaisin vanhan matskun (kokolattiamatto) alta pois ennen keinotiikin liimaamista  ;D
https://www.linedeck.fi/wp-content/uploads/Tekotiikin-asennus_Teksti.pdf

Duster:
Meillä oli tuollaista nappula-terassimattoa, mutta siitä irtosi(mureni) nappulat ja kaikenmaailman neulaset otti julmetum tiukkaan kiinni ja kaikki hieno hiekka meni läpi lattialle. Sitten hommattiin puuvillaista kumipohja (kurastop-mattoa) joka myös leikattiin muotoonsa, se pelitti niin kauan kuin ko. ajoneuvo oli käytösämme, siivous oli helppoa kun matot eivät olleet turhan suuria ja ne oli helppo pudistella puhtaiksi auton ulkopuolella (nämä matot eivät vaeltaneet lattiolla ajon aikana)

Vaeltaja:

--- Lainaus käyttäjältä: Laaga -  9.09.2018     kello on 20:15 --- https://urly.fi/12pv   tätä mattoa suositellaan myös m-vaunuihin ja m-autoihin joissa ei ole lattialämmitystä, mutta käy myös lattialämmityksen kanssa ainakin myyjän mukaan.

--- Lainaus päättyy ---

12 vuoden käyttö kokemus tuosta matosta. Matto on mukava jalan alla, helppo pitää puhtaana ja on kestävää laatua. Voin suositella, varsinkin ilman lattialämmitystä oleviin kulkimiin.

https://parvekehuolto.fi/palvelut/terassimatto/?gclid=EAIaIQobChMIsN2Z7rSu3QIVyLYYCh2UkgVCEAAYASAAEgKSofD_BwE

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View