Tekniikkakeskustelut > Säilytys

(Talvi)säilytys: yksinkertainen pulpettikattoinen katos vaunulle, kokemuksia?

<< < (23/23)

JariL:
Mulla on Hakitelineistä tehty 3x8x4.3m peltikatolla ja kattopellistä seinät,paitsi yksi seinä on vanhan hirsitalon päätyseinä.

Reissaaja80:

--- Lainaus käyttäjältä: 0yxxy0 - 16.09.2022     kello on 08:52 --- silloisen rakennustarkastajan suullisena lupana kun grillikodan teimme.

--- Lainaus päättyy ---
Tuostapa tuli mieleen erään pienen kunnan rakennustarkastaja, joka kertoi näistä "suullisista" luvista. Ihmiset kauppareissulla kyselee ja kertoo tulevista rakennusprojekteist a ja sitten eivät hae rakenuslupaa, kun "minähän kerroin sulle kaupassa, eikö se riitä".

Tämä ei sitten liity Oyxxyo tapaukseen, tuli vaan mieleen tuosta jutusta.

Aakku:

--- Lainaus käyttäjältä: Reissaaja80 - 19.09.2022     kello on 07:11 ---Tuostapa tuli mieleen erään pienen kunnan rakennustarkastaja, joka kertoi näistä "suullisista" luvista. Ihmiset kauppareissulla kyselee ja kertoo tulevista rakennusprojekteist a ja sitten eivät hae rakenuslupaa, kun "minähän kerroin sulle kaupassa, eikö se riitä".

Tämä ei sitten liity Oyxxyo tapaukseen, tuli vaan mieleen tuosta jutusta.

--- Lainaus päättyy ---
Tarkastajat vaihtuu ja otteet saattavat tiukentua...

Itse vaatimalla vaadein toimenpidelupaa kasvihuoneen muuttamiseksi talliksi päälirakenneremonti lla. Rakennustarkastaja vähätteli muutosta, eikä millään olisi kirjoittanut toimenpidelupaa. Ei olisi muka vaatinut moista. Nyt on tarkastaja jo vaihtunut ja uusi innokas tarkastaja uhkasi laittomalla rakennuksella. Heillä vanha tarkastaja oli heittänyt luppaperin roskiin. Vein oman kappaleeni näyille, jonka jälkeen pyysivät anteeksi. Vaadin samoilla ehdoilla sitten toisenkin kasvihuoneen muutoslupaa. Lupa tuli paperilla, eikä jostain syystä maksanut mitään.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View