Tekniikkakeskustelut > Säilytys

(Talvi)säilytys: yksinkertainen pulpettikattoinen katos vaunulle, kokemuksia?

<< < (21/23) > >>

Ossi66:
Paikka vaikuttaa - paljonko lämpö vaihtelee ja pääseekö aurinko paistamaan seinään.
Jo se pussukan muuttuminen kovaksi osoittaa sen tehon.  Yleensä 4kk jälkeen pussukka on kova köntti ja sitten maalis-toukokuu seudussa alkaa olla pääasiassa nesteenä purkin pohjalla. ;)

Hesus:
https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000009072513.html

tänään hyväksyttiin tuo uusi rakennuslaki, niin päästään pian (2024) helpommin rakentelemaan katoksia tai talleja matkailukulkimille  Thumb30neliön talli tai 50neliön katos  Thumb Tai kai sitä saa molemmatkin tehdä jos tilaa ja rakennusoikeutta riittää?

Voisin kuvitella, että näihin mittoihin alkaisi pian tulemaan valmiita talli-/katos-pakettejakin suomalaisilta valmistajilta?
kunhan saavat kunnolla selvyyden mitä saa rakentaa ja mitä ei. Onko jossain esim määritelty vielä näille maksikorkeudet tai tilavuudet? varmasti jotkut rajat siihenkin tulee. Toivottavasti ei ole mitään typerä henkilöautotalleja  :-[

volvo:
on siinä edelleen kunnan/kaupungin omat rajoitukset kaavassa.

Lerssinen:
Mielenkiinnolla odottelen koskeeko tuo neliörajoitus suoraan sisätiloja vai rakennusala-neliöitä eli sitä mitä rakennus vie "avaruudesta katsoen".

Ossi66:
Kyllähän rakennusala aina mitataan rakennuksen/lämpöeristeen ulkopuolelta. Jos katoksessa on yli 50% seiniä, se syö rakennusalaa. Räystäitä ei mitata.

Minä kans odottelen mielenkiinnolla millaisia riitoja tästä syntyy, kun kaikki vastuu on jatkossa rakentajalla.  ;D

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View