Forum > Matkailu ulkomailla

Ulkomaanmatkailijoiden rupatteluja

<< < (2/3) > >>

Karabiilisti:
testattu on tuon sillan kantavuus ja ei sillon heilunut eikä romahtanut....
ei sillat niinkään ole huolestuttaneet...
alppiteillä tuli mieleen että kuinkahan kauan kestäisi löytää romuttunut auto jos ohjausvirhe johtais läpi putoamissuojana toimivan piikkilangan...alla komiat pudotukset...
no eipä nukuttanut ajellessa...

Soleil:
Järkyttävä asia, kun olen noista siltateiden tärinöistä puhunut ja ajattelen niitä joiden matka päättyi aivan liian varhain ja yllättäen tuossa kauheassa onnettomuudessa. Me karavaanarit emme ole juuri tuota siltaa ajaneet karttakirjaan merkittyjen ajettujen teiden mukaan, mutta monta kertaa on vierestä kurvailtu.

Kuinka ihana moottoritie onkaan Brennerin solalla. Se vaan on aina niin mukava lasketella alas Gardalle ja Välimerelle, vaikka taitaa olla yksi vilkkaimpia Alppien ylitysteitä. Olen kuitenkin jo vuosia puhunut kuinka paikoin silloilla menevä moottoritietie tärisee. Muutama vuosi sitten oli Italian puolella kolari sattunut ja liikenne oli seis kolmisen tuntia. Silloinkin puhuin kuinkahan tämä siltatie kestää, kun se on täynnä autoja ja vastaantulevalla kaistalla kulkevat saivat jo siltamoottoritiellä tärinää aikaa.

Pahin tärinä paikka mielestäni on kun Innsbruckista noustaan ylöspäin  Brenner-autobahnaa pitkin Europa Bridge-Europabrücke silalle. Siinä kun on oikeanpuoleinen kaista täynnä rekkoja mönkimässä hitaasti eteenpäin ja toinen kaista rekkoja ohittelee, niin itse kun ajaa vasenta kaistaa niin tuntee tärinän mökkiautossakin. Tuota kohtaa on jo pitkään kunnostettu. Jospa itävaltalaiset tekevät kunnostustyöt kuitenkin hyvin, uskon kyllä tekevän.

Eipä noiden romahtamista kannata alkaa pelkäämään, vaan nauttia ja kurvailla niin pitkään kun saa. Ja jos siltatiet romahtaa, vuoritiellä tai polulla rotkoon tipahtaa, niin se on ollut onnellinen loppu, kun on saanut tehdä sitä mitä rakastaa - nähnyt ja kokenut. ;)

©Soleil

88k5:
Siitä on jo 28 v kun Genova-Torino väli tuli ajettua. Ei muista olisko kyseistä siltaa tullut käytettyä

https://www.google.fi/maps/@44.4122459,8.8888222,1300a,35y,359.02h,44.93t/data=!3m1!1e3!5m1!1e1

Kyllä ihan kotimaassakin sillat vatkaa ku isoilla autolla yli mennään, esim. KehäIII/Tuupakka - liikennevaloissa seistessä hytkyttää  ;D

tsahkali:

--- Lainaus käyttäjältä: Adrivaari - 16.08.2018     kello on 11:42 ---Kun tuota siltaa katsoo, niin täytyy todeta, kauan tuollainenkin himmeli kesti.

--- Lainaus päättyy ---

Samanlaisia himmeleitähän ne muutkin sillat monesti on.
Eikä vielä tiedetä, miksi se romahti.

Karabiilisti:
Brenneristä tuli tosiaan ajettua myös tuossa runsas kk sitten läpitte pois päin italiasta ja tosiaan ihmettelin jossain kohtaa mikä Volvossa heijaa mutta lakkas kun silta loppui...joten kai se oli sitten silta....epäilin tuulta....
ei oo tottunut että sillat heiluis...ei tuu ekaks mieleen moinen...Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View