Tekniikkakeskustelut > Sekalaiset

Alkovin ikkuna

(1/2) > >>

Tepi_90:
Terve.

Tuli ostettua asuntoauto ja alotettua karavaanari ura. Nyt ensimmäinen pikku reissu takana kalajoella. Saldona yksi puuttuva alkovin ikkuna (jäi auki ajon ajaksi). Uutta ikkunaa kysellyt varaosa liikkeistä ja hinnat näyttää olevan aika tähtitieteellisä, yli 1000€ pelkkä lasi. Vähän turhan kalliit oppirahat aloittelialle >:( Kävi vaan mielessä, tuossa ei välttämättä tarvisi olla edes ikkunaa. Olisiko täällä kellään ideoita millä saisin laitettua ikkuna kohdan umpeen sillain ettei siihen jää mitään rumaa paikka kohtaa tai olisiko jollain muita ideoita jolla selviäisin vähän halvemmalla? Auto tosiaan hymerin valmistama solifer vm-01. Ikkunan koko 30x70cm. Tietääkä kukaan onko tämän kokoisia tuuletus ritilöitä olemassa? Kiitos vastauksista etukäteen.

smy:
Tuo on aika yleinen koko ilmeisesti. Mulla on autossa 3 ikkunaa tuota kokoa.

Harmi että kärkkäiseltä ei ole ainakaan nettikaupan mukaan saatavilla tuota. Olisi pelkkä lasi aika huokea (175eur)
https://www.karkkainen.com/verkkokauppa/dometic-s4-harmaa-varalasi

Nämä sitten on karmeineen:
https://www.caravantarvikkeet.net/kattoluukut-ilmanvaihto/ikkunat/dometic-s4-ikkuna-600x600-4753.html
https://www.netcaravan.fi/product/974/avattava-ikkuna-seitz-s4-700x300mm

K.E.V:
Tuosta https://www.campingwagner.de/product_info.php?info=p35964&utm_campaign=idealo_35964&utm_source=idealo&utm_medium=CPC&utm_content=textanzeige&campaign=idealo

Tepi_90:
Kiitos linkeistä. Näyttäs olevan erillainen tuo lasi ettei onnistu pelkästään sen laitto, mutta onhan tuo ikkuna karmeineen jo yli puolet halvempi kuin alkuperäinen lasi.

Raksaus:
Jos koko on jotenkin erikoinen eikä löydy suoraan niin kannattaa katsoa josko isommat olisi jopa huokeampia jos on yleisempi koko. Silloin reikää toki pitäisi suurentaa.

1000 eskoa pelkästä lasista kuulostaa jo vähän siltä että kannattaa kysellä myös hintoja muualta.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View