rekisteriseloste

Kirjoittaja Aihe: Dometic RA/RM-2D Malli: RM6505  (Luettu 22698 kertaa)

*****
  • Päivämatkailija
  • Viimeksi paikalla:30.08.2023 kello on 22:15
Vs: Dometic RA/RM-2D Malli: RM6505
« Vastaus #45 : 11.10.2022 kello on 23:53 »
Jos joku vielä etsii uutta piirikorttia RM-sarjan AES II jääkaapille, kuten RM6505, niin Ranskasta saa tilattua uuden  postikuluineen hintaan 310 €. Kyseessä on kokonaan uudelleen suunniteltu piirikortti, joka on yhteensopiva vanhan kanssa.

Osoite josta tilauksen voi tehdä on https://regidom.monsite-orange.fr/ Sivu on ranskaksi, joten kannattaa kääntää sivun tekstit suomeksi tai englanniksi esimerkiksi Google-kääntäjällä tai selaimen omalla kääntöominaisuudell a. Tämän jälkeen keskustelu myyjän kanssa käydään sähköpostitse englanniksi (itse käänsin viestit myös ranskaksi).

Oma piirikorttini saapui kuudessa päivässä Suomeen Ranskasta. Sähköpostitse saat myös asennusohjeet. Jääkaappia ei tarvitse liikuttaa pois paikoiltaan piirikortin vaihtamiseksi, vaan sen saa tehtyä irroittamalla ohjauspaneeli, joka on kiinni kahdella ruuvilla.

On myös mahdollista rakentaa piirikortti itse alusta alkaen, mikäli hieman monimutkaisempien piirikorttien rakentelu on tuttua puuhaa. Ohjeet tähän löytyy osoitteesta http://projetfrigo.free.fr/