rekisteriseloste

Tiedote rekisteröitymisestä

Jos et ole saanut vahvistusviestiä rekisteröitymisestä si, tarkista roskapostikansiosi. Tämä erityisesti hotmail ja gmail sähköpostin käyttäjille.

Kirjoittaja Aihe: Ducaton takajouset  (Luettu 10657 kertaa)

*****
  • Kalustoon kuuluva
  • Viimeksi paikalla:eilen kello 19:13
  • 7100i Tolokku sen olla pittää.
Vs: Ducaton takajouset
« Vastaus #75 : 3.02.2022 kello on 20:48 »
Huomasin omassa kulkimessa, että palkeet oli pahasti pykineet. Raskoneella tilasivat uudet ja vaihtoivat samalla.

*****
  • Karavaanari
  • Viimeksi paikalla:30.05.2022 kello on 01:06
Vs: Ducaton takajouset
« Vastaus #76 : 29.03.2022 kello on 19:36 »
Mulla on nyt 2021 mallin Ducato alustaisessa retkiautossa uudet lisäkierrejouset alla, ensivaikutelma, jotta vähentää jossain määrin tien routavaurioiden ja katkoskohtien jyskettä ja ryskettä.

Asennutin ne yhdellä AD korjaamolla hintaan 110 euroa alle, pieni kauneusvirhe siellä tehtiin, oli tunkattu akselilta erittäin peltisen lattiapalkin kohdalta niin, että syntynyt pientä lommoa palkkiin, eli väärä kohta, ei katsoneet tarkasti ohjetta, missä tunkki vahvistetun osan kohdalla pehmustetun "välipalan "kanssa.

Ja miksi en laittanut noita itse alle, niin vaati ainakin tässä autossa jousipuristimen käyttöä, että sai väkivallatta laitettua.
Jos olisin pääsyt korjaamon tiloihin seuraamaan asennusta ( jyrkkä ei, koronaan ja työrauhaan vedoten ), niin lommoilta olisi vältytty, koska tutkin jutun auton alla ennakkoon hyvinkin tarkasti.Korjaamolta palaillessa oli yli 200 kilon kuorma lastitilassa teräs-yms tavaraa, tuntui jotta on siellä nyt jouset ainakin näin aluksi.

 

Sivustoa katsottu kertaa

Ubuntu, täysiverinen käyttöjärjestelmä.

karavaanari.org powered by Debian Linux