Karavaanarin keskustelut > Karavaanarin olohuone

Mitäs tänään tehty?

<< < (14511/14540) > >>

MRi:
Roudattu kamoja saareen. Masterilla ei pahemmin ole rahallista arvoa mutta erinomainen käyttöarvo tavaroiden kuljetukseen  ThumbEilen tuli vielä itse testattua, että vaunussa kaikki toimii. Ilmastoinnin testaukseen oli sopiva keli  8) Eivätkä turhaan vaihtaneet huollossa vesipumppua. Nyt tuli vesi hanoista ilman ylimääräisiä kikkailuja ja silmänliikkeitä.

Ja kesän reissun tarkempaa suunnittelua tehtäessä tuli itselleni ensimmäisen kerran vastaan dynaaminen hinnoittelu  ::) Eli mitä aiemmin varaat ja paikkoja on vapaana, sitä edullisempi hinta. Vastaavasti viimeiset paikat sesongin aikaan saattaa maksaa mansikoita...

Yrjö:
  Eilen vaihdoin oooppeliin startti moottorin. Kyllä olisi gynekoloogin kädet olleet tarpeen, sen verran ahdasta on. Hylsyynkin hitsasin varren, kun tavalliset 1/2 ei sopineet.
  Keskiviikko aamuna ei puhunut mitään, pistin laturin muutamaksi minuutiksi, heti lähti, ehkä kuusi kertaa sen jälkeen. Illalla ei taas, naapuri hinasi käyntiin. Vein yöksi mäkeen, koska torstaina oli ajoa, parkkiin aina mäkeen .
  Eilen kun sain sen pöydälle, toimi taas normaalisti, jos olisi helpompi vaihtaa, olisin "pöyhinyt" sen, mutta nyt otin vaihto-osan. En meinannut myyjää uskoa, kun sanoi olevan 3 v. takuun?

armas ujomieli:Aamu-uinti suoritettu hyvin heräsi :D

88k5:
Nyt sitten pitää kastella valua, ja huputaa.

Eilinen meni suurelta osin pitkään käyttämättömän betonimyllyn laakerin elvyttämiseen, sitten vanhoja jarrulevyjä hitsailin kierretankoihin ja vähän harjaterästäkin 500x1000 mm betonirumpuputkeen, joka kuoppaan pystyyn - 140 litraa kuraa päälle.

Etelä-Korean suurlähetystön vanha lipputanko pystyy loppukuusta  ;D

"Masi":
Pihahommia ja autotallin hyllyjen tyhjennystä ;)
Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View