Forum > Etuteltat ja markiisit

Pussimarkiisi sivuseinillä, Thule & Fiamma erot?

(1/5) > >>

Catiska:
Pussimarkiisia seinillä olen suunnitellut hankkivani. Thule ja Fiamma on päämerkit ja niissä taidan pysyä koska niihin saanee tarvittaessa varaosiakin. Onko noiden välillä mitään käytännön eroja, hinta aika samaa luokkaa.

K.E.V:

--- Lainaus käyttäjältä: Catiska - 17.02.2018     kello on 11:09 ---Pussimarkiisia seinillä olen suunnitellut hankkivani. Thule ja Fiamma on päämerkit ja niissä taidan pysyä koska niihin saanee tarvittaessa varaosiakin. Onko noiden välillä mitään käytännön eroja, hinta aika samaa luokkaa.

--- Lainaus päättyy ---
Mielestäni ei. Itsellä 4.5 metrinen Thule.

pamaus:
Jos meinaat ostaa markiisin ja seinät, niin suosittelen hankkimaan markiisiteltan. Siinä saa kaikki samalla kertaa, eikä tarvitse maksaa seinistä liikaa.

Itse ostin 6 vuotta sitten 450 leveän  Reimon Rollihomen markiisiteltaksi. Hyvin toiminut, eikä mistään ole ratkennut.

Catiska:
Pitää tutkia niitä äkkiseltään esim vapaa-aika.com sivuilla katsottuna sellainen paketti maksoi 1400,- kun markiisi + irtoseinät oli jotain 800,-

pamaus:
Ompas markiisitelttojen hinnat nousseet.

Kaveri osti minun jälkeen wigo markiisiteltan, joka oli 5 metriä leveä, niin se maksoi 700 €, jossa oli markiisi ja kaikki seinät mukana ja lisäputket sivuseiniin. 

http://kauppa.helsinkicaravan.fi/tuoteluettelo/51/15201/WIGO-MARKIISITELTTA-ROLLI-500

Eikä minunkaan teltta yli 1000 € maksanut.  Noissa sivuseinissä on myös sääskiverkot, joissa voi rullata ikkunat ylös.

Markiisitelttojen sivuseinät on pykälän laadukkaampia/tyylikkäämpiä merkistä riippumatta kuin tavalliset pussimarkiisin erikseen myytävät sivuseinät.

Tässä esim Wigon markiisiteltta mallistoa.

http://www.wigo-zelte.de/sackmarkisen-und-rollis/Mielestäni Fiamman perusmarkiisin sivuseinät eivät olet kovin laadukkaita ja ovat kyllä aika perus "pressuja" Toki Fiammaan saan esim Reimon sivuseiniä.

https://www.karkkainen.com/verkkokauppa/reimo-villa-store-450-cm-markiisiteltta#spca

Thule on pikkuhiljaa alkanut panostamaan sivuseiniinkin, mutta ei nekään vielä kyllä ole kovinkaan esteettisiä, jos esim vertaa vaikka tuohon Wigoon tai Reimoon.

https://www.thule.com/fi-fi/fi/motorhome-accessories/tents/thule-panorama-_-thule-panorama

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View