rekisteriseloste

Kirjoittaja Aihe: Paras matkailuauto kahdelle?  (Luettu 1719 kertaa)

*****
  • Kaikkien Kaveri
  • Viimeksi paikalla:19.01.2018 kello on 22:21
Vs: Paras matkailuauto kahdelle?
« Vastaus #15 : 14.01.2018 kello on 13:34 »
Aloittajan piti ihan rekisteröityä kun täältä saikin näin hyvin vastauksia! Kiitos kovasti!  Thumb Elikkä kyllä, Pohjois-Norjaan käsivarren kautta käy tiemme. Olemme jo kokeneita Lapinkävijöitä, mutta ensikertalaisia matkailuauton kanssa ja Norjassa. Olemme varustautuneet jo pussisuihkuilla ym. retkeilyvälineillä joilla meinataan helpottaa oloamme tienpäällä.
Vertailuapua tosiaan tässä kaipailen juurikin siksi, että hinnoissa ei ole kovin suuria eroja ja autoissa taas näyttää olevan! Pienin, uusin ja mielestäni sopivin löytyy paikalliselta yrittäjältä. Pohjoisemmasta on löydetty pienehköjä vanhempia autoja sekä uusia isoja 6hlö autoja ja siksipä tässä tuumaillaan, että millainen vekotin se kannattaa vuokrata kun meitä ei ole kuin kaksi tällä reissulla ja kulut haluttaisiin pitää kurissa.
Kiitos kovasti myös linkistä Hausjärven matkailuautoon, on vaan liian etelässä meille savolaisille (ilmoitus on kyllä tsekattu toiveikkaana jo aikaisemmin.  ;) )

Jos kellään on mitään muita vinkkejä aloittelijoille antaa niin kaikki otetaan mielellään vastaan! Meillä on matkailuauto ollut haaveena jo useamman vuoden kun perheeseen kuuluu myös lapsia ja koiria (joiden kanssa pitkät matkat henkilöautossa on tuskaa ja täytyy edetä kymmenen pysähdyksen taktiikalla...) mutta aloitellaan nyt KAHDESTAAN ilman muita sählääjiä ja katsotaan miten kovasti tästä innostutaan.  :)

Me menimme vaimon kanssa Lappiin häämatkalle tällasella. Oli lapset mukana ja hieno reissu.Ensten meinattiin vuokrata, mutta päätetiin sitten ostaa oma Anu Arevalta vuonna 2011 kun tuli tilaisuus.

 Auto ostettiin itselle, koska se helpotti niin paljon näitä reissuja koko perheen kanssa ja olimme harkinnan tuloksena etsineet sopivaa autoa.
Häämatkan jälkeen on reissattu  aina pitkin vuotta lähinnä kotimaassa,nähtävää ja koeittavaa on piisannut. Tuo Hymerin malli joka tuossa linkissä on, on rakenteeltaan ollut hyvä niin normaaliin asvalttiajoon, kuin vähän kolkommillekin teille. Jos harkinnassa on oman hankinta, niin kokemuksesta uskallan tuota mallia suositella.Meillä on ollut luotettava reissupeli Ympäri vuoden.

https://www.nettikaravaani.com/hymer/524-camp/1487423
 

 

Sivustoa katsottu kertaa

Ubuntu, täysiverinen käyttöjärjestelmä.

karavaanari.org powered by Debian Linux