Tekniikkakeskustelut > Myyjäliikeet ja korjaamot

Rinta-Jouppi

(1/26) > >>

arska100:

--- Lainaus käyttäjältä: K.E.V -  4.11.2017     kello on 14:30 ---KABE laajentaa myyntiverkostoaan, ei kai ne Helsinkicaravanilta kaan ota Kabea pois vaikka Rinta-Jouppi myy myös ?

--- Lainaus päättyy ---
Huomasinpa vasta nyt kun lukaisin tuo caravan lehden että Kabe menee Rinta-Joupille.. voi olla ettei Kuopion kokoisessa kaupungissa riitä kahteen liikkeeseen saman merkin  asiakkaita.

Pohjanperän pappa:
Kummalle Rinta-Joupille?  J.Rinta-Joupille vai Rinta-Joupin Autoliikkeelle?

seppoko:

--- Lainaus käyttäjältä: Pohjanperän pappa -  5.11.2017     kello on 14:58 ---Kummalle Rinta-Joupille?  J.Rinta-Joupille vai Rinta-Joupin Autoliikkeelle?

--- Lainaus päättyy ---

Kuopiossa on Jii.

Joko:
Varmasti alkaa kabe myydä aikalailla kun saivat joupin jälleenmyyjäksi. Heillä on markkinoiden edullisin rahoitus tarjolla ja vaihtoriviä katsellessa niin aikamoiset rytökasat kelpaa vaihdossa tosin ei mitään tietoa hyvitetäänkö niistä mitään. Muuten tuo rintajoupin touhu on vähä niin ja näin että ei sinne ainakaan palvelun takia tule kaarrettua mutta on sieltäkin tullut joskus jotain ostettua kun on kohdalle sattunut.

Pohjanperän pappa:
No koska kyseessä on J.Rinta-Jouppi niin eipä meikä poika ainakaan käy edes ko firman liikkeessä. Kerran huijattu, niin sitä ei tapahdu toista kertaa.
Rinta-Joupin Autoliike on ihan eri liike ja eri asia.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View