Forum > Vetoautot

Sähkökäyttöiset tulevat

<< < (2/82) > >>

Pertti K:
Tuolla ainakin jotain käyttökokemuksia: https://www.tesla.com/customer-stories/crossing-canada-modelx-towing-camping-trailer Olosuhteetkin aika lähellä kotimaisia. Vaatihan tuo vielä vähän harrastuneisuutta.

Alan:
Teslan perusteella ei voi johtopäätöksiä tehdä.

Sitten on, kun tarjolle tulee ainakin 300-400 km suoritteeseen vaunu perässä kykenevä auto, joka maksaa uutena alle 40.000 euroa eli voi periaatteessa olla keskituloisen karavaanariperheen saavutettavissa.

"Masi":
Kyllä ne tulee, ei taida olla kun ruotsista lähtee etelä-euroopaan päin tulemaan monta huolto-asemaa pääteiden varrrella jolla ei voisi ladata sähköautoa.
Suomi näkyi olevan vielä ulkona asiasta.
Kesällä lähellä ranska espanja rajaa näin norjalaisen teslan eli kyllä niillä näköjään voi kauas ajella  ja ohikin se meni moottori tiellä aika reipaasti vaikka oma vauhti oli noin 100 km/h.

Alan:
Onhan sähköautoja ja latauspisteitä, mutta vetoautokäyttöön ei riitä akkukapasiteetti ja teho toistaiseksi missään laitteessa. Vetoauton pitäisi pystyä vielä pidempään suoritteeseen yhdellä latauksella, että olisi käytännössäkin käyttökelpoinen.

HiTec:

--- Lainaus käyttäjältä: Alan - 23.08.2017     kello on 10:46 ---Onhan sähköautoja ja latauspisteitä, mutta vetoautokäyttöön ei riitä akkukapasiteetti ja teho toistaiseksi missään laitteessa. Vetoauton pitäisi pystyä vielä pidempään suoritteeseen yhdellä latauksella, että olisi käytännössäkin käyttökelpoinen.

--- Lainaus päättyy ---

No hei, taitaa tuo Äxxä olla eka johon nyt ylipäätään saa mitään nyyttiä perään ja muistatkos millaisista kipoista koko sähköautoilu aikanaan lähti liikkeelle - eikä siitä nyt niin kovin montaa vuotta ole => nyt kun on ns. pää avattu myös sähköiseen caravan-elämään, niin aivan varmasti tuo tulee samaan myös seuraajia samalla kun koko sähköautoilu ylipäätään menee isoin askelin eteenpäin => voi hyvinkin olla että meikäläiselläkin nykyinen on vimonen polttis jos tosiaan se seuraava autovaihto toteutuu kaavaillusti jossain 2025 nurkilla 8)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View