Sivuja:
Toiminto
 • #121 kirjoittanut Pakumies 25 Jan 2019
 • Olen tässä Espanjassa reissussa ja mieli tekisi ostaa täältä jonkinlainen reissupaku jolla ajella Suomeen keväämmällä. Täällä päin on paljon noita Transportereista itse väsäiltyjä retkiautoja. Olisiko täällä retkeilyautotietäji ä joilla olisi vinkkiä siitä minkähänlainen hässäkkä verottajan kanssa odottaa esimerkiksi tällaista Suomen tuodessa:

  https://es.wallapop.com/item/volkswagen-transporter-1997-317143027

  Kyseisessä pakettiautossa siis virallinen Volkkarin takapenkki. Mitään verovapautta en ole hakemassa, mutta voiko tuon vaan rekisteröidä henkilöautoksi Suomessa ja se on siinä? Mielellään ostaisi jonkin sellaisen jossa on "viralliset" istuimet itse väsäiltyjen sänkyjen sijaan. Toki tuo esimerkkiauton penkkikin sängyksi kääntyy.
 • #122 kirjoittanut Matti_Kojo 10 Feb 2019
 • Kuva ei auennut mutta oletan että sikäläisen tavan mukainen Combi.
  Itselläni käytössä yleisautona t5 multivan, auto tullut Suomeen alennetulla autoverolla, kaksi paikkaa tila-auton alkuperäinen tehdas sisus ilman penkkejä. Kysyin tutulta katsurilta muutoksia. Sanoi ettei kannata muuttaa, tulee täysi vero koska alennetulla autoverolla pakettiauto. Lisäsi sitten että pakettiautolla saa kuljettaa mitä vain. Laitoin 50cm korkeudelle välitason, kiinni liinalla. Lisäksi vaunun alas laskettava pöytä, kääntyvät etuistuimet. Mikro ja jääkaappi molemmat 230V, oli jo kaksi akkua lisäsin kolmannen matkustamoakun rinnalle. Invertterillä sähköt 1,5kW. Dieselit lämmitin alkuperäisen paikkaan. On säilytys tilaa tason alla, portapotti, takaluukun nostaa ja verhot ympärille, saa WC tilan. Molemmissa sivuissa ovet. Virta ei ole vielä kertaakaan loppunut asunnon akuista.
  Hiljainen lämmin ketterä, lyhyt-matala. Korkeus ei ole haitannut, molemmat vähän hukkapaloja. Kulutus matkalla 8l,
  Sopii ruutuun ja parkkitaloon.
  Työajossa kätevä. Pikku reissulla mainio.
  Jos pidempään reissulla niin vaunu perään, menee vaivattomasti. 2,5l n.210hp 500nm. Automaatti. En ole keksinyt paremmin mulle sopivaa. Rouvalla toisena autona karog. Tällä mennään mielellään.

  Lähetetty minun ONEPLUS A5010 laitteesta Tapatalkilla

 • #123 kirjoittanut Aakku 10 Feb 2019
 • Kuva ei auennut mutta oletan että sikäläisen tavan mukainen Combi.
  Itselläni käytössä yleisautona t5 multivan, auto tullut Suomeen alennetulla autoverolla, kaksi paikkaa tila-auton alkuperäinen tehdas sisus ilman penkkejä.
  Laittaisitko kuvia sisältä...

  Tuollaista ratkaisua olen itsekin suunnitellut. Nyt on paku, retkeilyauto ja henkilöauto. Pitäisi noiden kaikkien autojen ominaisuudet sovittaa yhteen. Pari istumapaikkaa riittäisi.
 • #124 kirjoittanut Matti_Kojo 10 Feb 2019
 • Minäpä etsin, ei ollut tässä puhelimessa. Nyt on paku tilassa.

  Lähetetty minun ONEPLUS A5010 laitteesta Tapatalkilla

 • #125 kirjoittanut RR 10 Feb 2019
 • Ei kai tuota espanjantuliais t4-koppasta kauheen pahasti enää veroteta vaikka menee henkilöautonakin kilpiin.

  T4-koppasen pitäs teknisesti olla ihan järjettömän vahva t5-koppaseen nähden, mutta oon nyt ajanu lyhyttä kaupunkiajoa n. 2 vuotta t5-koppasella 2,5-litrasella nelikolla eikä tossa oikeita vikoja nyt niin mahdottomasti ole ollut. Takajarrut on tehty uusiks ja öljyjä vaihdettu, useemmin kyllä lisätty.

  Kuskin oven ikkunamekanismi hajotettiin korjaamolla (oli ikkuna jäässä), huomasin siinä vaiheessa kun ikkuna alkoi tippumaan, oli turha enää mennä valittamaan. Akku pitäny vaihtaa kahdesti, en tiedä oliko vika akussa vai missä.

  Lastuttamista oon joskus harkinnut, mutta kyllä toi 130 heppaa on tarpeisiini riittänyt

  Kansiremppa noihin t5 2,5 tdi:hin tulee ilmeisesti jokaikiseen reilun 200 tkm välein.
 • #126 kirjoittanut Matti_Kojo 11 Feb 2019
 • Edelliseen akku tuskin viallinen, näissä tuntuu olevan joku mysteeri syöppö. Bokseja vaihtamalla saatu kuriin.
  Tässäpä kuvia kun käytin hallissa.
  Mielestäni tilaa riittävästi kahdelle. Jääkaappi on oikeassa takanurkassa lämmittimen patin edessä. 110 cm patja mahtuu hienosti ja väliajalla patja niputettu siten että toimii penkkinä.

  Lähetetty minun ONEPLUS A5010 laitteesta Tapatalkilla

 • #127 kirjoittanut Speed 14 Aug 2019
 • Paljon näppäriä ideoita pakettiautosta matkailuautoksi. Pakettiautossa liinoilla kiinni.
Sivuja:
Toiminto