Karavaanarin keskustelut > Karavaanarin olohuone

Missä liikkuu karavaanari viikonloppuna.

<< < (1740/1752) > >>

k69:

--- Lainaus käyttäjältä: 88k5 -  9.12.2023     kello on 20:38 ---Keskisen Tuurilassa  :laugh:

Piti 1 yö ottaa ilmaislapulla, toinen yö "omallarahalla" - Aldessa 3kW sähkö tietty päällä kun piti Pirkka-matkalla kaikki hyöty ottaa  8) Ekan ja tokan yön välillä piti 620 km ajaa, eikä samaan slottiin päässyt.. enkä varaile, niin kuin joku oli laitanut "romujaan" reviirimerkiksi.. suunnittelematon oli toinen yö. Matkaparkkina ihan jees, ja hintansa arvoinen, mutta en menisi vapaita alueelle hukkaamaan päiviksi..

Ostoh*lvetti vähemmän halpa, eikä mitään uutta/löytöjä tullut vastaan - öky/luksus-autojen esille laittoa en ymmärtänyt (olisko pitänyt ihastella  :-X)

--- Lainaus päättyy ---

To-pe yö oltiin alueella omalla rahalla ja tuli ostettua jotakin "puodista". Pitäähän sitä Vesaa tukea ja samalla toivoa, jotta työpaikat säilyy. Kovin oli hiljasta käytävillä. Ne autot on kunnia vehkeitä, omalla kääröllä ostettuja. Pirkkailtiin sitä meilläkin, munat ja pekonit paistoin aamusella sähkölevyllä,

88k5:

--- Lainaus käyttäjältä: k69 -  9.12.2023     kello on 21:40 ---To-pe yö oltiin alueella omalla rahalla ja tuli ostettua jotakin "puodista". Pitäähän sitä Vesaa tukea ja samalla toivoa, jotta työpaikat säilyy. Kovin oli hiljasta käytävillä. Ne autot on kunnia vehkeitä, omalla kääröllä ostettuja. Pirkkailtiin sitä meilläkin, munat ja pekonit paistoin aamusella sähkölevyllä,

--- Lainaus päättyy ---
Samoin ja pe-la.
Rokki-tavintolassa syömässä. Ja kuplahallin muotiletistä jotain rättejä...
Jäi sitä paikallisille jotain..

armas ujomieli:
Ja ensi vkl Kauhtuan sauna, Vankkurimännikkö ja Tuuri ohjelmassa näillä näkymin.

armas ujomieli:
Harjureitti olis kova sana. Samo-ladut erittäin hyvä vaihtoehto🤔

Masa matkailija:
Sexsjöhön tultiin, laitoin saunaan tulet ja avantoon pumpun päälle, lumitöitä vähän. Josko tänne muutama tulis paikalle, yksi näkyy olevan ja parissa vaunussa käyty lämmöt käynnistämässä.
Hauskaa viikonloppua kaikille.

Lähetetty minun SM-F936B laitteesta Tapatalkilla

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View