Karavaanarin keskustelut > Karavaanarin olohuone

Missä liikkuu karavaanari viikonloppuna.

<< < (2/1746) > >>

sipu:
nyt on menty pyärät pyörien joka suuntaan ja saatu väkeäkin tänne mäkeen , jot joskos nyt ihan kotosalla ja tehden ei sitten mitään mainittavampaa .. tai joskos jaksais / viittis niin mustikoi ja kanttarellei ehkä poimimaan ja fillarilla pientä lenkkiä tehden ... jos sää sallii ..elikä ihan iisiii meininkii .. tai näin nyt sit aattelin , mut noi kaik suunnitelmat voivat niin äkkiä muuttua .. saattaa tulla kutsu jonnekin tai saattaa tulla tupahan tuttuloit joiden kans se meneekin sit rattoisasti rupatellen sekin viikonloppu .. :)

tapani pokkinen:

--- Lainaus käyttäjältä: sipu - 14.07.2011     kello on 11:38 ---nyt on menty pyärät pyörien joka suuntaan ja saatu väkeäkin tänne mäkeen , jot joskos nyt ihan kotosalla ja tehden ei sitten mitään mainittavampaa .. tai joskos jaksais / viittis niin mustikoi ja kanttarellei ehkä poimimaan ja fillarilla pientä lenkkiä tehden ... jos sää sallii ..elikä ihan iisiii meininkii .. tai näin nyt sit aattelin , mut noi kaik suunnitelmat voivat niin äkkiä muuttua .. saattaa tulla kutsu jonnekin tai saattaa tulla tupahan tuttuloit joiden kans se meneekin sit rattoisasti rupatellen sekin viikonloppu .. :)

--- Lainaus päättyy ---


Jos jotain sieltä eteläisestä suomesta kaipaan niin Kantarellimetsät ja elokuun hämyiset illat, etenkin täydenkuun aikaan. Meillä oli mökkipaikka Päijänteellä Kuhmoisissa ja voi sitä kantarellien määrää saarissa. Ja entäs kun menee illalla saunasta uimaan, nousee ylös ja ei pysty tuntemaan, että missä vesi loppuu ja missä kohden elokuinen yö sulkee sisäänsä...

JPVäisänen:
Näil näkymin Sillanpäätä kuunteleman Merisärkkään Kalajoelle ja tanssijuomaa pittää ottaa pikkusen niin menee yöhommiksi.Vielä ei tietoo missä voi yöpyä..pittääköhän mennä Särkkien leirintään vai onkohan särkällä parkkis missä voi olla yön yli?

petrimar:
Mahdollisesti Keski-Uudeltamaalta Tamperetta kohden, josta sitten eteenpäin Itä-Suomen Lieksaan. Vai pysytäänkö vielä parkissa...

Ossi66:

--- Lainaus käyttäjältä: KaljuPääVaanari - 14.07.2011     kello on 12:25 ---Näil näkymin Sillanpäätä kuunteleman Merisärkkään Kalajoelle ja tanssijuomaa pittää ottaa pikkusen niin menee yöhommiksi.Vielä ei tietoo missä voi yöpyä..pittääköhän mennä Särkkien leirintään vai onkohan särkällä parkkis missä voi olla yön yli?

--- Lainaus päättyy ---

En ole tänä kesänä käynyt katsomassa, mutta ainakin edellis vuosina Jukuparkin P-alueella on ollut yöpymisen kieltäviä merkkejä. Merisärkän parkkialueelta en kieltomerkkejä muista.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View