rekisteriseloste

Kirjoittaja Aihe: Katsastusväli harvenee  (Luettu 39587 kertaa)

*****
  • Kaikkien kaveri Sr.
  • Viimeksi paikalla:10.03.2022 kello on 18:27
  • Jo vain !
Vs: Katsastusväli harvenee
« Vastaus #30 : 24.01.2018 kello on 10:13 »
Ihan vaan winkkinä joskus myös lyhyempi pleksi tai jopa täysi pleksittömyys on hiljaisempi vaihtoehto kuin lähteä taistelemaan tuon lätkän säätöjen kanssa. Tuo hiljaisuus johtuu siitä että tällöin kypärä pääsee puhtaaseen, turbulanssittomaan ajoviimaan, jolloin kaikki se paukuttaminen häviää ja jäljelle jää vain pelkkää tasaista suhinaa. Itselläkin tuossa Silverwingin touring-lätkässä on iso räppänä, jolla saan ilmavirtaa reippaasti myös lätkän alle => kaikenlainen paukuttelu yms. loistaa poissaolollaan ja ajoon riittääkin ihan vain pumpulit korvissa vallan mainiosti. Pumpulit ovat omissa korvissani huomattavasti miellyttävämmät käyttää kuin mitkään earit. Pumpuleiden kanssa voi ajella tunnista toiseen ongelmati, ilman että korviin alkaa särkemään :)

Ja mitä tulee fillareiden katsastukseen, niin kun tuo meikäläisenkin yksilö on 100% vakio ilman mitään mökäpönttöjä tms. niin tuskimpa tulisi suikkalakilta hylkäävää päätöstä. Mutta onko tuo leimaaminen sitten mitenkään järkevää, onkin jo kokonaan toinen juttu, parina viimevuonna kun ei ole edes 500km mittariin enää kertynyt ja nyt vimosen vuoden vehjes ollut jopa liik.käytöstä poistettuna yhtä soittoa, ajo kun ei vaan silleen hotsita :-[
Ei kehtaa ajanpuutteen vuoksi alkaa kertoilemaan mitä kaikkea olen kokeillut ,siis 11 eri pyörää ja joka laijia.
Nakusta ,customiin ,GoldWingista ,BMW-LT ja GS:n kautta Hondan NT ja NX ,krossipyöristä puhumattakaan .
Nyt menee Triumphin kanssa tosi hyvin . Mutta yksi kesä siinä meni kokeillessa ja rakennellessa ajoasentoa ja tuulisuojaa .
 


Mutta nyt ei ole valittamista ja kilsoja ei tahdo enää kymppitonnia tulla kesässä mutta melkein .
Se on jo se laatu ratkaisevampaa kuin määrä.