Forum > SFC-alueet

SFC Kalajärvi

<< < (2/10) > >>

winemaker:
 :)

aaoulusta:

--- Lainaus käyttäjältä: Dorotea -  4.07.2011     kello on 09:51 ---Anteeksi nyt vaan,mutta en jaksa ymmärtää, että ollaan lomalla ja pitää välttämättä saada PC toimimaan alueilla. Miten ihmeessä ollaan tultu toimeen ennen näitä koneita. Onko joku ennen kannettavia koneita alueelle tullessa käynyt kysymässä, toimiiko toimistossa lankapuhelin, jos täytyy vaikka soittaa johonkin.

Itse saatan pitää kännykänkin kiinni useita päiviä. Ei ole niin hengenhätä saada aina kiinni. Mielestäni nämä oletetut kiireet on pitkälti itse tehtyjä. Ollaan liian hektisiä, ei osata rentoutua ja nauttia vapaa-ajasta. ;D ;D

--- Lainaus päättyy ---
    se on tätä nykyaikaa ::)

Dorotea:

--- Lainaus käyttäjältä: aaoulusta -  4.07.2011     kello on 10:21 ---    se on tätä nykyaikaa ::)

--- Lainaus päättyy ---

Mutta eikö edes loman ajaksi siitä voi hypätä pois? Mitä lomaa se sellainen on, jos täytyy jatkuvasti olla kiinni saatavana tai päästä ehdottomasti nettiin. ???

LMC-99:
Mitäpä jos...

Kesää on vietetty ja matkustettu ympäri eurooppaa, käyty myös katsastamassa kotimaan karavaani alueita.

-Ja täytyy todeta että tulee väkistenkin mieleen itäblokin palvelualttius eräässä alueella oleskeltu aika, olisin niin kovasti tarvinnut saunaa jota kovasti ovat myös alue esittelyssä maininneet.

Mutta asiat eivät aina ole niin kuin esitteissä mainitaan, saunanoltua kylmä eikä puita missään asiasta esitin reklamaation ja alueisännän kommentti oli vain että heillä ainakin sauna toimii, kyselyn perusteella myös muut suomalaiset olisivat halunneet saunaan, asiasta uudelleen kommentoimaan ko.isännälle käski soittamaan puheenjohtajalle jos asiaa on?

-Ei muutakuin soitto puheenjohtajalle jonka sainkin langan päähän ja hänen kanssaan keskustelun tuloksena oli se että mene itse lämmittämään sauna jos kerran taitoa löytyy (halkoja pesään ja tulta perään) oli ohjeet, niin kuin jokainen on joskus kotonaan tehnyt.

-Asiasta hyvässä hengessä keskusteltuamme sanoin että en mene omin päin sytyttämään kenenkään saunaa j se on alueen henkilökunnan tehtävä,ja sovimme niin että puh.johtaja soittaa isännälle sekä ohjeistaa häntä miten toimitaan ja missä puut ovat eli minä hoidan homman,saunan lämmityksen, lupasi soittaa parin minuutin kuluttua isännälle mutta sitä soittoa ei koskaan kuulunut?

-Paikalla oleva sen hetken isännnän tehtäviä hoitava henkilökunta oli tässä asiassa pihalla kuin lumiukko, eivät erota sähkösaunaa ja puulämmiteistä toisistaan, ja jotenkin minulle tuli väkistenkin mieleen että henkilökunnan kesken on kemiat pahasti tulehtuneet,kun puheenjohtaja sekä isäntä ei voi keskenään ongelmista  kommentoida.

-Alue on kyllä muuten viihtyisä ja tarjoaa hyvät puitteet karavaanareille,mutta olisi varmaan mietinnän paikka jos joillekkin isännänän tehtäviä hoitaville on kasaantunut hartioille liikaa kuormaa,onko henkilökunnan ostopalvelu yksi vaihtoehto kun hintaakin on nostettu,mutta palvelu tasoa ei.

PS: Paikalla olevat ulkomaalaiset olivat tukahtua nauruun kun saivat selville että saunaan pitää päästä joka ilta,eikö suihku ja saippua riitä :o hulluja nuo suomalaiset :)

88k5:

--- Lainaus käyttäjältä: Dorotea -  4.07.2011     kello on 10:29 ---Mutta eikö edes loman ajaksi siitä voi hypätä pois? Mitä lomaa se sellainen on, jos täytyy jatkuvasti olla kiinni saatavana tai päästä ehdottomasti nettiin. ???

--- Lainaus päättyy ---

Niin, tai kaikki eivät halua samanlaista lomaa  ;D

Itse ainakin "netin" - siis tässä tapauksessa tuon wlanin välityksellä (ei välttämättä kaikkia yhtenä päivänä, mutta tod. näk. ainakin jokin);
[+] kommunikoin kaverien/tuttavien/sukulaisten (jopa asiakkaiden) kanssa "for free"
[+] luen kotimaiset lehdet
[+] katson suomenkieliset uutiset tms. (Hrvatskaa, Maguaria jne. ei paljoa ymmärrä..)
[+] seuraan säätiedotukset..
[+] tutkin mahdollisia seuraavia kämppäri vaihtoehtoja, esim. ACSi:n sivuilta
[+] kuukkeloin mahd. kohteita läheltä
[+] tulevaa reittisuunnittelua
[+] kuukauden loman aikana on saattanut tulla jokin laskukin, jonka eräpvä on ennen paluuta..

Kännykkä on oikeastaan vain puh. vastaanottamiseen.  8)

Oikeasti, jos tänäpäivänä on vielä hektisessä työelämässä mukana, ei voi olla "aivan teillä tietämättömissä" (vaikka mieli tekisi) - mikäli on jokin vastuullinen asema/virka..

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View