Karavaanarin keskustelut > Tarinoita Suomesta ja maailmalta

Oman itsensä herra

(1/5) > >>

jus66si:
75-Vuotias mies on kiertänyt maailmaa Ja tehnyt itselleen mieleiset puitteet. Kannattaa katsoa.Hyvin ajateltuja ratkaisuja.

https://www.youtube.com/watch?v=wLqX7qbLqbU

jus66si:
TV toimittaja muutti elämänsä ja asuu proomussa

https://www.youtube.com/watch?v=yMKJR5n4gLw

Alan:
Saas nähdä, miten sitä itselleni käy, kun eläkkeelle jään.

Koskaan ei ole tullut kulkinereissusta koti-ikävä, ja harvoin muistakaan. Joku kolme kuukautta menisi helposti, ei tarvisi kiirehtiä, mutta kulupuolta joutuisi varmaan laskemaan eri malliin kuin nykyään. Varmasti pitempäänkin. Tulisi puskat ja kunnalliset alueet tutuiksi. :)

jus66si:
Ihminen on jännän sopeutuvainen. Ensimmäiset reissupäivät sitä vähän kattelee ja killittelee ja kelaa sitä, onko kotona kaikki ok. Viikon päästä ei enää muusta tiedä. Perusaskareet auton kanssa muuttuu vähän kuin hiipimällä mukavaksi touhuiluksi, kaasuliedellä poriseva ruoka hivelee mieltä ja sitten kun kolmannen viikon lopussa ajelee takasin päin,tietäen syksyn tulevan,  miettii että voisko vielä jonnekkin mennä? Vielä viimenen vapaan ihmisen pyristely ennen kuin systeemi taas hotkaisee. ::)  :D 

Sitten kun lapset on pesästä lähteneet. Kannattaa kyllä olla jokin juuri tällainen elämäntapa-harrastus. Mennepi aika mukavammin.

jus66si:
JK. Tuli tuossa mieleen, että pistin nämä tubepätkät tosiaan tänne kun tuo välisivu "Tarinoita Suomesta  ja maailmalta" jotenkin passasi tämän tyyppisiin juttuihin.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View