Tekniikkakeskustelut > 230 voltin järjestelmä

Aggrekaatti tullee hankintalistalle. Kokemuksia Hyundaista?

(1/9) > >>

RR:
Juu aggre saattaa löytyä auton perästä heinäkuun puoleenväliin mennessä.

Hyvää ja halpaa saa harvoin, mutta Hyundai nyt on merkkinä melko tunnettu. Tommonen osu silmään:

https://kauppa.rellunkulma.fi/product/3926/hyundai-aggregaatti-25002800w-sahkostartti-ja-akku--kaukosammutin

Eli lupaa 2,5 kW jatkuvaa tehoa, ja kohtuullisen hiljainenkin lienee. Lähikaupassa on myynnissä hondan moottorilla oleva tuntemattoman merkkinen käsikäynnisteinen aggre, joka lupaa saman jatkuvan tehon ja hetkellistä 3 kW. Sille tosin luvataan virraksi 10,5 ampeeria eli todellisuudessa 2,3 kW:n tehoinen olisi se. Hintaakin sen verran, että hyundaita saa 2 kappaletta samaan rahaan ja bensat pariksi vuodeksi päälle.

Hyundaissa ei mainita virrasta mitään, mutta voitaneen olettaa senkin olevan todellisuudessa 2,3 kW:n laite.

Melusaasteesta sen verran, että hyundain ilmoitettu luku 65 dB lienee mitattu 7:n metrin päässä, kun hondalle luvataan 81 dB metrin päässä. Hyundai lienee hiljaisempi käytännössäkin.

Hyundai siis näyttäisi pesevän kilpailijan kaikessa, mutta miten laatu? Kellään kokemuksia? Hondan moottorit lienee laadukkuudesta tunnettuja, mutta mikä se sähköä tuottava kampe siellä perässä sitten on?


Turhan Höpöttäjä:
Jos karavan hommiin agrea tarvitset, ja vielä tuommosta tehoa, niin Hondan salkkumalli on puolta kevyempi ja luotettava ja hiljainen. Mutta jos tarve on vain akkujen lataus, niin pikku salkku Honda on järkevä valinta. Tuo Hyundain reilu 40kg on yksin nostelematon paikka. ;)

joo o:

--- Lainaus käyttäjältä: Turhan Höpöttäjä - 26.06.2011     kello on 09:27 ---Jos karavan hommiin agrea tarvitset, ja vielä tuommosta tehoa, niin Hondan salkkumalli on puolta kevyempi ja luotettava ja hiljainen. Mutta jos tarve on vain akkujen lataus, niin pikku salkku Honda on järkevä valinta. Tuo Hyundain reilu 40kg on yksin nostelematon paikka. ;)

--- Lainaus päättyy ---

Ja ehdottomasti samaa mieltä. Kipor 1000 ja 2000 kokemuksia, mutta Honda salkkumalli pienempi(10i saattaa olla tyyppi) akkujen lataamiseen, niin palvelee varmaankin pidempään kuin Kiport. Kiport 2000 käy pienemmällä äänellä, kuin 1000 ja pienemmillä kierroksilla, ääni on nukuttavan hiljainen. Akkuja ladatessa Kipor käy tankillisella noin 8 h.

RR:
Ilmastointia pitäis pystyä pyörittämään, että minimi lienee kuitenkin yli 2 kW jatkuvaa jotta lähtee käyntiin.

1****:
Hondan eu20i laittaa ainakin Dometicin B2600:n laulamaan.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View