Tekniikkakeskustelut > Kylpyhuone ja WC

Hymerin suihkuhana

(1/2) > >>

jus66si:
Hymerin suihkuhanasysteemi vuotaa kromisen kotelokappaleen sisältä vettä :o. Mites on pystyykö tuon jotenkin aukaisemaan ja vaihtamaan esim. tiivisteitä, vai onko ihan kiinteä komponenetti? Tuli havaittua vuoto, kun pesaisin kädet ja tuli vettä asuintilan lattialle seinänviertä pitkin. Määrä oli tuokkainen vajaa kaffekupillinen, mutta....
Menin sitten ja tutkin mistä vesi tulee ja paljastui tuo helvatin suihkuvipuhanapente le syypääksi. Vesi ei siis tullut letkuliitoksista vaan siitä kohdasta minne kupariset liitosputket nousevat hanan sisälle.Vuotoaluees ta päätellen on tirsuillut vettä jo aiemmin tuolta. Seinän läpivientikumit olivat väljät ja pääsi sieltä letkuja pitkin asuintilan puolelle tiputtaan.
Ajattelin ottaa koko WC mestan tarkempaan syyniin. Nimittäin myyjä ilmoitti kaupantekovaiheessa laitteet tsekatuiksi.  Tule nyt katteltua kaikki kondikseen, kun pitäis vielä heittää pohjosen reissua, enkä aio ruveta siellä autoa atomeiksi reissunpäällä purkaan. :D

ihaa:
Varsinaiseen asiaan en nyt osaa varmuudella sanoa mitään joten en ala nyt sitten mitään arvuuttelemaankaan mutta helpottaisi jos allekirjoituksessa olisi auto, kuten myös vaunukin mainittu mallin ja vuosimallin mukaisesti, onhan -80, -90, -00 ja -10 mallisissa autoissa/vaunuissa erilaisia hanoja..

Ja monessa harrastukseen liittyvässä foorumissa on mainittu allekirjoituksessa harrastuksen kohde.  :)

jus66si:
Anteeksi, olinpa ajattelematon. Siis auto on Hymer 524camp alkovimalli vm.2000 2.8 ittd.

 Kattelin tuossa karavaanitarvikesiv ustoja ja samanlainen suihkupää olisi tuollainen Duett merkkinen. Itse vipuhanulissa ei ole mitään valmistajan merkintöjä.Sähköjoh to menee + ja - ilmeisesti toimii releohjauksella. Oraksella olisi erilaisia räjäytyskuvia hanasysteemeistä, mutta tuontapaista en löytänyt heidän mallistostaan. Ilmeisesti nämä  nämä caravanvempeleet on eri kategoriassa.

Jos tuota en huollettua itse saa, niin myyjälle tarvii soitella maananataina. Oli pakko ottaa tuo vesijärjestelmästä irti, jotta ei synny lisävahinkoa. Pistin putket väliaikaisesti umpeen.

mjo33400:

--- Lainaus käyttäjältä: ihaa - 25.06.2011     kello on 14:04 ---Varsinaiseen asiaan en nyt osaa varmuudella sanoa mitään joten en ala nyt sitten mitään arvuuttelemaankaan mutta helpottaisi jos allekirjoituksessa olisi auto, kuten myös vaunukin mainittu mallin ja vuosimallin mukaisesti, onhan -80, -90, -00 ja -10 mallisissa autoissa/vaunuissa erilaisia hanoja..

Ja monessa harrastukseen liittyvässä foorumissa on mainittu allekirjoituksessa harrastuksen kohde.  :)

--- Lainaus päättyy ---

Noilla asioilla ei ole mitään merkitystä, kun hana vuotaa. Pidän tuota jo kettuiluna. Hana vaihtoon.

remppa:
Hana vaihtoon munkin mielpide.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View