Forum > karavaanari.org tiedottaa

Lainaus -painikkeen käyttö

<< < (5/5)

HiTec:

--- Lainaus käyttäjältä: tsahkali -  8.10.2016     kello on 11:41 ---Alustoja, vai miten pitäisi sanoa, alkaa olla niin paljon, että täytyy olla aikamoinen fakiiri, jotta kaiken osaisi kerralla ottaa huomioon... Ja vielä kokeilla.

--- Lainaus päättyy ---

No tässä nyt puhutaan kuitenkin melko yleisesti käytössä olevasta forum-alustasta, jota aika harva ylläpitäjä lähtee itse customoimaan = jos alusta johonkin forumin käyttäjän ympäristöön kompastuu, niin se on vain voi voi ja korjaus tulee aikanaan jos tulee, mikäli softan kehitystiimi katsoo sen tarpeelliseksi koodiin mukaan ottaa :-\

PS: Se omakin leipä on tullut jo lähes 15v ajan juuri softatestauksesta ja työmäärä ei ainakaan näytä tässä ajan kanssa vähenevän, juurikin em. ympäristöjen lkm räjähtäessä silmille

tsahkali:
Ei  onnistunut...    :-[
Tarkoitus oli sanoa, että kun on monenlaisia käyttöjärjestelmiä ja monenlaisia selaimia ja sitten vielä jotain muita palikoita (?) joilla foorumia luetaan, niin siinä on hirviä määrä yhdistelmiä.  Joku jää aina huomiotta.

Yrjö:
Yritän muistella että miten "lapset" aikoinaan opetti minulle tuota lainaustoiminnon käyttöä. Tälläiselle vanhalle maalaisukolle ei riitä että sanotaan: "Käytä Lainaus-painiketta".

Tämä siis tällä meidän tietokoneella, kun maailmassa on tuskin kahta ihan samanlaista konetta.Klikkaa Lainaus niin ilmestyy teksti toiselta kirjoittajaltaÄlä koske mitenkään punaisella merkittyihin kirjoituksiin, jos sen teet aloita homma alusta. Poista mielestäsi tarpeeton teksti, kuten korjaat kirjoitusvirheesi. Tähän ei saa kirjoittaa mitään omia.
Alhaalta löytyy teksti Esikatselu, klikkaa siitä.Ylös ilmestyy teksti sellaisena kun se tulee olemaan.Aloita kirjoittaminen alas---katso Esikatselulla välilläkin, siellä ylhäällä ei voi kirjoittaa, pitää tulla alas kirjoittamaan.

Tässä ja kaikissa muissakin vaiheissa voidaan käyttää kopio ja liitä toimintoa ja siirtää juttu johonkin kirjoitus ohjelmaan muokattavaksi tai säilytettäväksi myöhempää käyttöä varten, tällä tavalla kaikki tiedot säilyy alkuperäisessä muodossa
   
Kun hyvä paina alhaalta Lähetä painiketta.

Valmista viestiä voit korjata rajoitetun ajan Muokkaa painikkeella.

On tietenkin muitakin tapoja tehdä tämä - ehkä parempiakin?

0yxxy0:
Itellä tulee käytettyä parikertaa entteriä viimeisen sulkumerkin jälkeen, samoin jos laitan linkin johonkin tulee testattua että menee sinne mihin olen tarkoittanutkin

Alan:
Tähän aiheeseen liittyen pyyntö:

Poistakaa youtube-linkit lainauksen sisältä tai älkää käyttäkö ketjuissa, joissa noita tuubilinkkejä on, lainausta ollenkaan.

Niille, joilla on huono nettiyhteys, takkuilee sivun avautuminen, kun kone latailee noita linkkejä. Jos ymmärrän oikein, saattaa esim. työpaikan palvelin suorittaa tarkistuksia jokaiselle linkille, mikä hidastaa toimintaa merkittävästi.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View