Tekniikkakeskustelut > Kaasulaitteet

kaasuvuotoko?

(1/3) > >>

Arska:
Viikonloppuna istuttiin iltaa auton vierellä,kunnes yhtäkkiä tuntui kaasunhaju voimakkaana auton peräpäässä.Ryntäsin sisälle katsomaan mikä tilanne siellä on,mutta ei siellä ollut kaasunhajua lainkaan.Ainoastaan jääkaappi oli päällä ja sekin sähköllä.Otin sitten pullon(kaasu) irti ettei vahinkoa synny.Nyt olen kytkenyt kaasut taas päälle ja parina iltana seuraillut tilannetta eikä kaasun hajua ole ollut.Mikäköhän häiriö on laitteistoon tullut? Ensiviikolla menen koeponnistamaan kaasuvehkeet ett uskaltaa lomareissuun lähtä.

Dorotea:
Oliko lähellä muita, vaikka grillaamassa kaasugrillin kanssa? Tai joku vaihtanut juuri uuden kaasupullon ja laskenut siitä pitkän tuhauksen ulos ennen liittämistä verkostoon.

iso-juuso:
Oliko laitekohtaiset venttiilit kiinni? Jospa putkessa on jossain vaunun pohjan alla murtuma laitekohtaisen venttiilin jälkeen?

Muutoin veikkaan samaa kuin Dorotea, että joku naapuri on vaikka ollut sytyttämässä kaasugrilliään tms.

Dorotea:
Jos omissa laitteissa on vikaa, vuoto tms., niin ei se itsestään korjaudu. Kaasu haisee silloin koko ajan kun pullon venttiili on auki. Vahvasti uskon, että ilmavirtaus on tuonut hajun jostain läheltä olevasta kaasulaitteesta.

Arska:
Kyllä se haju tuli meitin auton (adria) takatallin paikkeilta jossa on lämmityslaite ja sen vieressä asuto-osassa jääkaappi ja uuni.eipä tuolla nyt kyllä uskalla reissata ennenkuin häiriön syy selviää. :'(
Niin kyllä siinä oli yksi vaunu 10 metrin päässä, jossa oli asukit paikalla

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View