Tekniikkakeskustelut > Etuteltat ja markiisit

Fiamman markiisin kiinnitystavat

(1/2) > >>

560FMK:
Tuli hommattua Fiamman F45-sarjan nelimetrinen markiisi. Alkuun oli villi visio että olisin pultannut sen suoraan vaunun (Dethleffs Nomad 560FMK) kattokaiteeseen, mut eipä se siihen ainakaan mukana tulleilla kiinnikkeillä semmoisenaan istu.

No sitten pähkäilin että entä jos kuitenkin suoraan seinään, mut ei millään viittis porata reikiä seinän läpi, aina riski alkaa vuotaa. Lisäksi vessan peili on etummaisen kiinnikkeen kohdalla enkä tiedä miten se lähtee irti ja sopiiko kiinnityshilut taustalle. Ja entäpä jos joskus tekis mieli vaihtaa tai ottaa pois, sitten on reiät ja kulumajäljet seinässä. Kaiken lisäksi oven päällä on ulkovalo ja markiisi ei sovi sen päälle jos seinään proppaa kiinnikkeet.

Sit tuli vastaan Fiamman Rail-adapteri:


Eikös tuo nyt ole ihan yks yhteen tavallisen, jo olemassa olevan telttauran kanssa? Tämmönen siis vaunussa:

Ja markiisin koukkumallin kiinnitys:


Käviskö suorilta, sen kun vaan pyöräyttäis kiinni? Alareuna vaikka sit 2-puoleisella teipillä vaunun kylkeen. Silee pelti niin varmasti pitäis paremmin kun kuvassa olevat ruuvin nytyset.

560FMK:
Hyvinhän tuo istui telttauraan. Lyhensin mukana tulleita seinäkiinnikkeitä.. .

... ja alumiinipellistä palaset kylkeen. Teipattu toisiinsa ja lopulta vaunun seinään säänkestävällä 2-puoleisella teipillä. 25 mm leveetä teippiä meni yht. 96 cm x 2 = 192 cm.

 
Siellä roikkuu, vaunun seinässä ei siis yhtään reikää tms. Saa periaatteessa siis jälkiä jättämättä pois jos vaan teippi lähtee.

Abaut suorassa, hyvin peilaa kylki. :)

mjo33400:
Sehän on kuin aina siinä olleen. Thumb

velupekka:
Erittäin fiksun oloinen ratkaisu.  Thumb
Vieläköhän 560FMK käytät tuota kotelomarkiisia? Kiinnostaisiko kovasti onko pysynyt ja toiminut? Vieläkö muistat mitä teippiä käytit?

seppoko:
Kannattaisi yrittää  vaikka yv:llä yhteyttä, koska aloittaja ei ole ollut palstalla melkein vuoteen.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View