rekisteriseloste

Kirjoittaja Aihe: Dethleffs C'Go 495 QSK  (Luettu 59020 kertaa)

*****
 • Kaikkien Kaveri
 • Viimeksi paikalla:18.11.2022 kello on 07:34
 • asuntoautopaivakirjat.blogspot.com TJEU
Vs: Dethleffs C'Go 495 QSK
« Vastaus #300 : 20.05.2017 kello on 22:58 »
Siitä se kausi lähtee. Onko suunnitteilla tälle vuodella matkusteluja vai pelkästään kausipaikkailua?

Vaan se mikä hämää on tuo saksalainen tyyli valokatkaisijoiden kanssa kun ne on väärinpäin kotimaiseen nähden. Täällähän on totuttu että seinäkatkaisijan alareunan kun painaa sisään, valot on poissa, vaan tuossapa ne on just päinvastoin. No ei liene tuokaan suuren suuri ongelma pyöräyttää nuo katkaisijat toisinpäin Thumb

Menee pahasti OT, mutta menköön. Aikoinani asuin Vaasassa opsikeluaikoina vuokralla kerrostalossa, jonka oli rakentaneet ruotsalaiset. En tiedä oliko sillä jotain  tekemistä asian kanssa, mutta vesihanat toimivat juuri eripäin kuin kaikkialla muualla missä olen kokeillut. Eli oikealle kun käänsi hanaa, niin tulikin kuumaa ja vasemmalle kylmää. Parissa vuodessa en vielä tuohon ehtinyt oikeasti tottua. Varsinkaan kun kaikkialla muualla missä käsiään pesi niin homma toisi toisinpäin.

*****
 • Kaikkien kaveri Sr.
 • Aiheen aloittaja
 • Viimeksi paikalla:tänään kello 09:16
 • Eipä turhia höttyillä :)
Vs: Dethleffs C'Go 495 QSK
« Vastaus #301 : 21.05.2017 kello on 09:08 »
Siitä se kausi lähtee. Onko suunnitteilla tälle vuodella matkusteluja vai pelkästään kausipaikkailua?
No historiaa sen verran että as.autolla tämä touhu alotettiin, vaan kun se oli meillä vähän kuin helmiä sioille, as.autolla ei montaa leirintäaluetta kesässä kierretty kun aina tupsahdettiin "jumiin" jonnekin ja näin se auto menetti sen merkittävän etunsa ihan tyystin, liikkuvuuden => vaihdettiin about vuosi sitten tähän vaunuun, joka oli tuolla samassa paikassa viime kesänä jo kk-paikalla ja nyt siis ihan koko kauden kausipaikkalaisena 8)

Aikoinani asuin Vaasassa opsikeluaikoina vuokralla kerrostalossa, jonka oli rakentaneet ruotsalaiset.
No ruåtsalaisessa Älvsby-talossa mekin asutaan, mutta kyllä täällä kaikki asiat on sentään ihan oikeinpäin ;) Vaan vaunussa varsinkin tuo katkaisijapatteri heti oviaukon vieressä on erityisenkin epälooginen, sinä kun on yksi 2-napainen ja yksi 1-napainen. Tuo 2-napainen ohjaa toista kattovaloa ja ulkovaloa, 1-napaisen ohjatessa toista kattovaloa. Ja kyllä, 2-napainen on "eurooppalaisittain" eli juurikin ns. väärinpäin ja tuo 1-napainen puolestaan suomalaisitta ihan oikeinpäin. Mitäköhän lienee kaverit tehtaalla ajatelleet kun tuollaisen kukkasen ovat kokoonpanneet ::)

*****
 • Kaikkien kaveri Sr.
 • Viimeksi paikalla:tänään kello 07:29
Vs: Dethleffs C'Go 495 QSK
« Vastaus #302 : 21.05.2017 kello on 22:32 »
Kausi 2017 olisi nyt sitten startattu, kun vaunu siirrettiin tänään kausipaikalleen Thumb

Siisti telttakatos  Thumb

*****
 • Kaikkien kaveri Sr.
 • Aiheen aloittaja
 • Viimeksi paikalla:tänään kello 09:16
 • Eipä turhia höttyillä :)
Vs: Dethleffs C'Go 495 QSK
« Vastaus #303 : 15.06.2022 kello on 17:31 »
Ja taas on tuore leima papereissa, järjestyksessään "jo" toinen, vaikka vaunu on 6v ikäinen. Kyllä, annan leiman aina tahalleen mennä ns. yli kun tuolla ei ole talvikäyttöä lainkaan = katsastus vain joka 3. vuosi. Ja tälläkin kertaa pupu & paukku laakista läpi. Kustannusta tuli 44€ Vuosaaren K1:llä SFC-alennuksella Thumb