Tekniikkakeskustelut > Valaistus

Led valot asuntoautoon

<< < (31/31)

elwari:
https://m.motonet.fi/fi/tuote/387282/10-SMD-Led-10-30V-16W-G4-kanta-sivulla-3000K-165-Lumen

Tuommoisia olen laittanut, on aika vastaava kuin 10W halogeeni.
https://www.superled.fi/product/1178/led-polttimo-g4-300lm-3w-28mm-kolikkomalli-himmenettava-10-30v

Näitä laitoin keittiön työtason yläpuolelle, ovat selvästi kirkkaampia kuin alkuperäiset 10W halogeenit.


Muutama tällainen himmeä Dometic 0.2W, ehkä yövaloksi tarkoitettu? led-valaisin on, niihin oli helppo juottaa tuollainen kolikkolamppu alkuperäisen tilalle, ja sai niistä kunnon valot.

latushka83:
Ite kun vaunuun uusin kaikki valot ledeiksi tuossa 1,5 vuotta takaperin niin päätyihin ja vessaan tuli bilteman kaksi tehoinen valaisin ja tiskipöydän ja vaatekaapin valoiksi bilteman vähän pienemmän valaisimet.

Tunnelmavalon virkaa hoitaa paljon parjattu aliexpressiltä ostettu rgb led-nauha joka menee käytännössä koko vaunun pituudelta katossa.

Ja kun nuo pelkästään päädyissä olevat valot valaisivat aika epätasaisesti niin oleskeluvaloksi sitten vielä tuli 6kpl noin 5cm halkaisijaltaan olevaa led-valoa. Noiden kanssa joutui sen verran säätään kun olivat tarkoitettu 12V muuntajan perään ja akkujännite kun on korkeampi niin joutui lisävastukset tinaileen levylle ettei pala ledit. Ei vain ollu just soppelin kokoista vastusta hyllyssä niin joutui kötöstään kahdella vaan samapa tuo kun ei nuo tuolta mihinkään näy.

Tuollainen samanlainen pyöreä valo on myöskin viritelty oven yhteyteen eli kun oven avaa niin syttyy valo. Ei tarvi konkuilla pimeään vaunuun.

elwari:
Laitoin verholautaan ledinauhaa, pehmenee valo heijastuessaan. Kirpputorilta löysin semmoisen aika tavallisen kolmella halogeensispotilla olevan kattovalaisimen. Motonetissa ja varmaan muuallakin oli siihen 5W GU10 3500K 12 voltin polttimoita, aurinkomökkisähköön tarkoitettuja.


Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View