Forum > Kaasulaitteet

Huonoa kaasua

(1/24) > >>

ktako:
Mulla kävi niin, että kaasusäädin lakkasi reisussa toimimasta.  Soittelin tuttuun huoltoon ja hän kertoi kaasulaitevalmistaj ilta tulleen tiedonanto, jossa kerrottiin ilmenneen useita vastaavia tapauksia ja syynä olisi ainakin Suomessa ja Saksassa myydyssä kaasussa epäpuhtauksia ja suositteli suodattimen asentamista ennen kaasupulloa. Liekkö tuo kaasu huonoa vai pulloihin jäänyt epäpuhtaus. Korjauslasku lankeaa kuitenkin laitteen omistajalle.  315€ tuli mullekkin homma Uuden paineenalentimen tilppeineen ja ponnistuksineen maksamaan  :( , kun reisussa tehtiin ensin väliaikainen korjaus ja loput kotona. Vois tuon kaasun pullottajankin osallistua kuluihin, vaan yksin on aika toivotonta tapella. Joukkokanne olisi tässäkin tapauksessa voimaa, kun on kuulemma aika paljon näitä tapauksia.

kimi:
Nyt olisi mielenkiintoista kuulla kenen kaasua ostit. One Gas jota esim Puuilo myy on saksalainen ja en tiedä missä pullottavat

ktako:
Säästökuopasta ostin. En ole vielä kysynyt mistä hankkivat kaasun.

Captainkidd:
Menen ensi viikolla käymään Puolassa toimivassa kaasufilttereitä valmistavassa fabriikissa. Otan sieltä mukaa jonkun määrän sopivia filttereitä kaasupullon ja letkun väliin.
Laitan sitten kuvia ja hintatietoja jahka sopivat on hankittu.

seppoko:
Olisipa mukava kuulla, mitä sieltä on särkynyt?  Aika kallis alennusventtiili ja ponnistustyön hinta kun ei ole muuta mainittu. Sekä, miten ja missä vika on vaikuttanut?

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View