Tekniikkakeskustelut > Lämmitys ja ilmastointi

Talvilämmin vaunu, APUA!!!

(1/7) > >>

Randy69:
Terve kaikille.

Ollaan aloittamassa vaunuilu elämää, tulevan talven joudumme asumaan täysin vaunussa etelä-Suomessa töiden ja taloremontin takia. Meillä on tolppapaikka ja sähköä saa mennä jos mennäkseen.
Kiikarissa olisi hyvä kabe XL Ametist 2000 vuosimallia ja aldella. Vaunussa on siis nestekiertolämmitys mutta ei lattiassa, pärjääkö tuolla yhden talven inhimillisesti?

Pefletti 750:
No tottakai pärjää, eri asia on viihtyykö ?  8)

Randy69:
Hyvä vastaus, kiitos.
Saisiko vielä hieman yksityiskohtaisempa a apua/tietoa näistä lämmitysasioista? Joku viettänyt talvella aikaa paljon vaunussa yms...

kimi:
Sähkötolppako on ainoa mikä löytyy? Millä hinnalla saat ottaa sähköä tolpan kautta? Ainakin sähköllä lämmittäminen on siinä mielessä hyvä vaihtoehto ettei kaasupulloja tarvitse jatkuvasti vaihtaa.
Onko käytössä suihkut, vessat tai muita palveluita. Miten saat vedet vaunuun ja sieltä pois. Kemssa vaatii tyhjennyksen muutaman päivän välein ja sen sisältöä ei minne vaan voi kaataa.

Puhut meistä, kaksi aikuista on ihan eri asia kun lapsiperhe.

Hiukan enemmän avautumalla vastauksetkin tarkempia.

Randy69:
Jep, meillä on käytössä suihku+WC, asuisimme vaunussa kahdestaan vaimo ja minä. Molemmat käy töissä joten vaunu tavallaan väliaikaisasuntona. Vaunussa on periaatteessa kaikki mukana kaasujärjestelminee n ja alde 3000 'pannu'. Eniten mietityttää tuo lattialämmityksen puuttuminen.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View