Karavaanarin keskustelut > Tarinoita Suomesta ja maailmalta

Martun tarina karavaanariksi (vähän kuin blogi, saa kommentoida)

<< < (12/12)

99:
30km? 42km löytyisi säilytystilaa alle 25€/kk...

Martu:
Unelmien vaunu on tosiaan löytynyt ja sitä näytettäis vielä valmistettavan. Vaunun vetämiseenkin sopiva autokin on jo katottu valmiiksi eli Ford S-Max diesel vm. 2016 tai uudempi.
Vieläkään ei ole sopivaa säilytysratkaisua löytynyt. Katsellut talliosakkeita, mutta niitä ei tahdo olla myynnissä ainakaan kovin lähellä Keravaa.

Tosin nyt korona-aikana on alkanut himottaa oman mökin osto, kun tekisi mieli saunoa omaan tahtiin ja lapset tykkäisi uida ja saunoa sekä tietenkin kalastella laiturilta ja veneestä.
Toisaalta saunakin riittäisi jos pihalle mahtuu karavaanarivehkeet.

Unelma elää vielä. :)

Alan:
Kausipaikka + vaunuun kiinnitettävä katos, jos huolettaa tiiveys. Ei se kyllä välttämätön ole. Samalla teillä on kesämökki.

Kannattaa toimia nyt, kun suunnitelmat ovat harvinaisen hyvin pohditut ja selvät. Myöhemmin voi olla liian myöhäistä. Ainakin itsellä on ihmisiä kuollut ja sairastunut ympäriltä sellaiseen tahtiin, että olen päätellyt olevan viisaampaa toteuttaa haluamani asiat nyt kuin odotella "eläkepäiviä".

armas ujomieli:
Juurikin näin Thumb Ajattele että olisit ehtinyt jo 6v vaanaroimaan, ehkä jo kyllästyäkin. Jostain me kaikki olemme aloittaneet ja kaiken voi myydä. 20. auto/vaunu alkaa olemaan jo vähän se oikea väitti joskus vanhempi herrasmies ;D

kimi:

--- Lainaus käyttäjältä: Alan -  6.06.2021     kello on 08:23 ---
Myöhemmin voi olla liian myöhäistä. Ainakin itsellä on ihmisiä kuollut ja sairastunut ympäriltä sellaiseen tahtiin, että olen päätellyt olevan viisaampaa toteuttaa haluamani asiat nyt kuin odotella "eläkepäiviä".

--- Lainaus päättyy ---


--- Off-Topic: ---Mielenkiintoinen käänne keskustelussa. Toisaalta tuo on täysin totta. Oman ystäväpiirin 35v perusterve lapsi kuoli omaan sänkyynsä muutama viikko sitten.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View