Tekniikkakeskustelut > Terassit ja pihat

Matot, ritilät, alustat sun muut matkailuvälineen edustamateriaalit

<< < (3/4) > >>

Beagle:
Itse kyhäsin etuteltan pohjan noista pihalaatoista. 60x60 koossa ei tarvitse isoa läjää ostaa, kun peittää jo isonkin teltan lattian. Alla fin ja eurolavat.

Laatat tilasin Sukevan vankilasta, edullisemmat kuin missään muualla ja laatu priimaa, kuten heillä kaikissa puu ja metallitöissä.

http://www.rikosseuraamus.fi/fi/index/vankilatuotteet/tuotteet/6I9fO2juZ.html

HiTec:

--- Lainaus käyttäjältä: HiTec - 28.07.2015     kello on 08:13 ---Itsellä on juuri tuollainen setti tälläkin hetkellä tuossa auton edustalla ja toimii ihan asiallisesti. Hieman on tuo laattojen kiinnitys rimpula, mutta toistaiseksi OK. Ja nuo tuo paksuutta juuri sen verran että mahd. sadevesi pääsee alta jos on ladottu vaikka asfaltille Thumb

--- Lainaus päättyy ---

Pikkasen on vettä taas virrannut Vantaassa tuon kuvan jälkeen, kalusto ja siten lattiakin vaihtunut jo sinä aikana ;D Nyt lattian alla on 8 kpl 80x120 ja 4 kpl 100x120 kokoisia muovilavoja, joiden päälle on ruuvattu 4 kpl 18mm OSB-levyjä. Muovilavat ovat silleen kivoja ettei ne ei ime vettä itseensä, ovat kevyitä nostella ja kuormatessa ne menee sisäkkäin jolloin mahtuvat melko pieneen tilaankin. Myös talvella ne voidaan huoletta varastoida ulos peittelemäti, kun ne eivät sitä vettä itseensä ime ja "noppien" pohjien reiät pitävät ne jäästäkin vapaina Thumb

Viime kesänä nuo lavat olivat kausipaikalla ja pahimpien sateiden aikaan nurmikon päällä lillui jokunen sentti vettäkin, myös siis tuolla etuteltan sisäpuolella, lavojen alla. Mutta silti nuo OSB-levyt pysyivät turpoamati hyvässä kondiksessa ja matotkin kuivina, jotta tasan samalla kalustolla mennään vielä ensikaudellakin 8)

Alan:

--- Lainaus käyttäjältä: Hauho -  9.03.2016     kello on 18:18 ---Korkeus n 25 cm, vähän liian kevyitä sellaisenaan joten reikä kulmaan ja telttapiikillä maahan kiinni niin tuuli ei vie.
Olisikohan ostopaikka ollut Motonet tai joku halpaliike.  Sarja oli 4 kpl hinta n. 10 euroa.
Jollei noita löydy niin halvat isot suppilot ajannevat saman asian,  Ja paksulla tussilla joku tunnus suppilon kylkeen

--- Lainaus päättyy ---

Vanha viesti, mutta juuri tuollaiset hankin.  Thumb

Toimivat. Loppuu se vieraiden liikenne markiisin alta.

Tunturi:
Pitäisi markiisin alle matto hommata. Onko olemassa mitään järkeviä luonnonkuituisia vaihtoehtoja vai onko kaikki muovisia?

pamaus:

--- Lainaus käyttäjältä: Tunturi - 24.06.2019     kello on 21:27 ---Pitäisi markiisin alle matto hommata. Onko olemassa mitään järkeviä luonnonkuituisia vaihtoehtoja vai onko kaikki muovisia?

--- Lainaus päättyy ---

Eipä ole tullut vastaan mitään ahaa elämystä noista luonnonkuituisista matoista.

Niitä kuitenkin saa ihan mittatilauksena.

https://www.kotimatto.fi/kauppa/sisal

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View