Forum > Kalusteet ja sisustus

Tuolit

(1/9) > >>

JS85:
Toisessa ketjussa oli puhe pöydistä, mutta minkälaisia tuoleja karavaanareilla kulkee mukana?

Olemme katselleet ensimmäiseen omaan vaunuumme kokoontaitettavia tuoleja, mutta mieluisia ei ole vielä kohdalle osunut. Lisä hankaluutta asiaan tuo, että ne saisivat kestää myös sen reilusti yli satakiloa elopainoa.

Onkohan järkevämpää panostaa tuoleihin useita satoja euroja kerralla vai ostaako aina uudet halpojen tilalle niiden särkyessään. Eli saako kalleista tuoleista vastinetta rahoilleen?

Alan:
Antavat ajan kanssa periksi, kuten mun vanha Crespokin viime vuonna. Kannattaa mun mielestä panostaa laatuun, niin on kivaa. Motonetista saa 10 euron tuoleja, jotka toimii lapsilla hyvin. Mulla ei.

Jossain oli näistäkin keskustelua, tai inttämistä, kun kerroin ostaneeni viime vuonna www.obelink.nl myymälässä käydessäni mahdollisimman pieneen tilaan mahtuvan, mutta mukavan tuolin. Siellä se lepää auton takatallissa, eli merkkiä en tietenkään muista. Mutta painoraja oli jotain 120-140 kg eli riittää "nippanappa" ja leveyskin ok. Kallistusmahdollisu us on hyvä, kuten myös jonkinmoinen niskatuki. Runko on kertaluokkaa lujempi kuin halvimmissa.

Kannattaa vaan ennen ostoa varmistaa, että sopii kanssa mukaan siihen suunniteltuun tilaan. Niissä on isoja eroja sen mukaan, kuin pieneen tilaan tuoli litistyy kuljetuskunnossa. Se ratkaisi oman valintani.

kimi:

--- Lainaus käyttäjältä: JS85 -  1.07.2015     kello on 23:17 ---Toisessa ketjussa oli puhe pöydistä, mutta minkälaisia tuoleja karavaanareilla kulkee mukana?

--- Lainaus päättyy ---

 Meillä tuolit on lähinnä ruokailujen yhteydessä käytössä ja ihan perus kokoontaitettavat.
Nuo on mielestäni syytä valita yhdessä tai vähintään varmistaa että tuoli ja pöydän korkeudet toimii ruokailessa, jos haluaa lepotuoleja niitten päällä istuminen ruokailun ajan on hankalaa ja perus kokoontaitettavassa ei löhöillä. Onko hyvä kompromissia olemassa, en tiedä.

Meillä tuoli tai kaksi varastettiin kun sällillä oli auto lainassa ja pöytä ja tuolit markiisin alla alueella sen aikaa kun itse kävivät muualla. Pitääkö tuollaista kallista sitten varjella ja lukita sisälle jos sellaisen hankkii, hankalaksi menisi.

james_III:
Löhötuolit erikseen jos moisia tarvitsee, meillä ei ole enää mukana koska veivät liikaa tilaa. Korvattiin löhötuolit parilla rahilla jotka on oikeasti irtorappusia, eli monitoimijuttuja. Tuolit kannattaa tosissaa ainakin kaikkien käyttäjien koeistua, meillä on kokoontaittuvat tuolit kärkkäiseltä, merkkiä en muista mutta saumaan on ommeltu tanskanlippu. Nämä ovatten tukevia, kolmattavuotta käytössä, persauksenkohtaa leveitä ja ostohetki oli otollinen niin jopa kohtuu hintasia. Siivosivat karavaanihyllyjä pois talveksi, jota vähä ihmeteltiin kun vielä oli kautta jäljellä useampi kuukausi. Tuolien putket lienee halkasijaltaan jotain 20mm ulkoa muistellen, heikot tuolit ei kestä epätasasta alustaa, mukana tuli kuljetuspussi kantokahvalla. Ainoa mikä olisi heti pitänyt tajuta oli se että olisi pitäny ostaa näitä 4kpl mutta mistäs sen sillon tiesi.

Hauho:
Joskus onnistaa:
Ehkä 15-20 vuotta sitten Saksasta tullessa puolivälissä Rödby-Kööpenhaminan tietä oli huoltoaema josta ostettiin alumiinilamellipöyt ä ja kaksi tuolia mallia perus, vain purkkiteline kahvassa.  Kaikki menevät sateenvarjomaisesti kasaan paitsi pöydän lamellis (alumiinia) täytyy rullata.  Niillä on pärjätty, pöytä edelleen kuin uusi, tuolien istuinosan kangas hiukan virunut mutta istuintyynyllä kuin uusi.
Sen jälkeen joka kerta ohiajaessa on pitänyt pysähtyä katsomaan olisiko yhtä hyviä kaluja tarjolla, mutta asema on muuttunut ketjuasemaksi (muistaakseni Statoil) ja valikoimat sen mukaiset.  Pihalla kuitenkin alatankin tyhjennyspaikka ettei se pieni parin sadan metrin koukkaus mene hukkaan.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View