Tekniikkakeskustelut > Käyttö- ja jätevesi

Vesien määrät kulukimessa

(1/6) > >>

-------:
Mitenkäs täyteen ootta laittanut vesisäiliöt yleensa ja etenkin vessan raitisvesisäiliö. Tuli mieleen onko kuinka suuri vaara rymähtää lattia alas päin?

Duster:
Niin täyteen ko sen vaan saapi

5xxxxx:
Kyllä Dometicin vessa vedet sisällä pitää ajossakin jos vaan on ehjä. Ja rikkinäisen huomaa parkissakin...
Meillä vesien määrän liikkeelle lähdössä ratkaisee se minne ollaan menossa. Vessa useimmiten täyteen ja raikasvettä otetaan mukaan sen verran että hyvin päästään seuraavaan varmaan täyttöpaikkaan. Ylimääräisiä vesiä ei viitsi turhaan kuljetella jos määränpäässä on hyvää tarjolla.
Monessa vaunussa pitää vesien kuljettelussa huomioida lastauksen tasapaino ja myös vetopainot voivat kolkutella. Ja autoissakin voivat painot olla tiukílla kun lastaa tavaroiden lisäksi 100 litraa raikasvettä mukaan. 

Turhan Höpöttäjä:
  ...etenkin vessan raitisvesisäiliö.
   Kytkin WC huuhtelun käyttöveteen ja mankkari väliin, ei tartte täyttää huuhteluvesi säiliötä. Raitisvesisäiliöt 3kpl yhteensä 150 litraa. :D

88k5:
150 litraa menee yhteen tankkiin (vedet mukana omamassassa). Täyttöreikä ulkoseinässä. Tankataan yleensä piripintaan - mitä vähemmän ilmatilaa, sitä vähemmän loiskuu ajossa ;D Tiivis on eikä vuoda. Samasta painevesijärjestelm ästä tuo kemssakin vetensä ottaa..

Jätevesiä ei yleensä mukana ajossa pidetä, vaan ne tyhjennetään ennen ajoon lähtöä, mikäli ajokaivo löytyy. Yleensä, jos yli ½ tankkia tuorevettä on, ei tankata..

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View