Tekniikkakeskustelut > Myyjäliikeet ja korjaamot

BestCaravan

<< < (2/20) > >>

0yxxy0:

--- Lainaus käyttäjältä: Viemäs -  5.04.2015     kello on 08:58 ---Minä toimin näin aina reklamaation kohdatessani. Otan yhteyttä johtoportaaseen, jos huomaa seinän olevan vastassa alemmilla tasoilla. Asiat yleensä muuttuneet positiiviseen suuntaan ylintä johtaa jututtaessa, jos ei niin sitten itken keskustelu palstoilla. Näissä viesteissä ei yhdessäkään ole tullut selville onko näin toimittu. En ole käyttänyt kyseisen liikkeen palveluita ja enkä ole puolesta että vastaan.

--- Lainaus päättyy ---

 Me taas monesti ihmetellään töissä jos jotain ohjetta annetaan johtajatasolta ja sen mukaan toimitaan, niin sitten kun toimitaan ohjeiden mukaan ja joku asiakas alkaa nariseen siitä niin sitten joskus johtajatason herrat kumoaa entiset ohjeensa. Tämä mun kommentti ei liity tähän alkuperäiseen aiheeseen kyllä mitenkään.

Hymer 33623:
Minusta alkaa olla liikaa nekatiivista palautetta sen  vanerin liimaus laskun myötä .Tää homma alkaa haiskahtaa.

kimi:
Ilmeisesti tämä koskee Hyvinkään liikettä. Tuo on kuitenkin monen liikkeen ketju ja kaikissa toimipisteissä tilanne ei ole sama, toivottavasti.

99:

--- Lainaus käyttäjältä: Hymer 33623 -  5.04.2015     kello on 12:22 ---Minusta alkaa olla liikaa nekatiivista palautetta sen  vanerin liimaus laskun myötä .Tää homma alkaa haiskahtaa.

--- Lainaus päättyy ---

Voi kuule, nämä ovat vain pikkujuttuja kokonaisuudessa. Törmäsin vain tuohon lauseeseen firman pomojen yhteystietoja etsiessäni.

mike:
Vai olisko niin että metsä vastaa niin kuin sinne huutaa?

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View