Tekniikkakeskustelut > Myyjäliikeet ja korjaamot

BestCaravan

(1/20) > >>

99:
Kyseinen liike mainostaa itseään lauseella "Hyvä ja huolellinen työn jälki on meille tärkeää, sillä sitähän asiakkaat ovat meiltä tottuneet saamaan."

Ja tässä on ko. liikkeen käsitys hyvästä ja huolellisesta työnjäljestä:(Kaapin tavarat heitetty kasaan, mattojen ja petivaatteiden kanssa)

eura665:
On kyllä tökeröä touhua, pitäisi kyllä ammattilaisten tietää kuinka asiakkaan "kodissa" toimitaan. Onneksi ei ollut minun kalustoa, mä olen semmoisilla pomminpurkajan hermoilla varustettu, että olisi kyllä mennyt kuppi ympäri totaalisesti. >:D 

Onneva:
Vaununaapureiden vaunut ovat melkoisen pitkään olleet Bestissä valohoidossa ennen huollosta valmistumista. Siis parhaimpana käyttösesonkina odottelevat osia jopa viikkoja. Näitä kokemuksia kuunnelleina olemme kohtalaisen varmoja ettemme Bestissä tule tekemään kauppoja.
Myöskään tarvikemyymälän ynseä kohtelu ei kutsu uudelleen. Menemme naapuriin perheyritykseen tekemään pienhankinnat. Samalla voi katsoa vaunutarjonnan, josko vaikka vaihdokkia olisi.

Hanska:
Itsellä kokemusta vain ynseästä tarvikepuolen myymälästä muutamat käyntikerrat kyseisessä liikkeessä Thumbd
Jottei ihan haukkumiseksi mene nämä arvostelut niin omalta osaltani täytyy ainakin kehua Helsinki Caravania.Ovat onnistuneet nopeasti ja siististi hoitamaan pienet taakuuasiat ja huollot autossani.Olen tyytyväinen saamaani palveluun, Kiitos Thumb Thumb Thumb

-------:
Minä toimin näin aina reklamaation kohdatessani. Otan yhteyttä johtoportaaseen, jos huomaa seinän olevan vastassa alemmilla tasoilla. Asiat yleensä muuttuneet positiiviseen suuntaan ylintä johtaa jututtaessa, jos ei niin sitten itken keskustelu palstoilla. Näissä viesteissä ei yhdessäkään ole tullut selville onko näin toimittu. En ole käyttänyt kyseisen liikkeen palveluita ja enkä ole puolesta että vastaan.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View