Tekniikkakeskustelut > Etuteltat ja markiisit

Teltta ja kuisti

(1/3) > >>

Waari:
Knausiin tulee teltaksi Ventura Universal ( 340X230 ), joka toimii sekä kesä- että talvitelttana.
Tänään hain kuistin pohjaksi filmivanerilevyt, 12mm 125X250 levyjä 5kpl joista saa 625X 250 kuistin vaunun eteen.
Kun teltan laittaa vaunun takareunaan niin etureunaan jää pieni ulkokuisti johon teen aidat tuulen suojaksi ja laitan pienen pöydän tuolineen sekä grillin, telttaan on oma pieni pöytä ja pari tuolia.
Levyjen pohjaan ruuvasin kyllästetyt 2X2 rimat 40cm jaolla ja keskimmäisiin 2X4 lankut joilla ruuvaan levyt sitten yhteen. Telttaan haen vielä terassimaton, mutta taidan jättää tuon ulko-osan tuolleen niin kuivuu paremmin, laittaa vaan kynnysmaton johon voi pyyhkäistä kengät.
Jos tuon ulkokuistin koko tuntuu pieneltä niin olen ajatellut laittaa vielä yhden levyn pitkittäin leventämään ja antamaan lisätilaa sille, mutta ensin kokoan kausipaikkaan tuollaisena ja sitten teen päätöksen muutosista.
Tuon kokoisina elementtejä oli helppo käsitellä yksinkin ei painaneet paljon mitään ja jos paikan vaihto tulee eteen niin nuo on nätti purkaa ja siirtää.
Aitakin tulee elementeistä ja aidan tolpat teräsjaloilla niin nekin on nopea purkaa ja poistaa tarvittaessa.
Jossain foorumilla luin muiden tekemistä terasseista ja muistelin että ohkaisempi levy notkuisi, tämä tuntui jämäkältä, pikkaisen harmittaa kun ajattelin säästää ja hain Bauhausista levyt joista maksoin 55€ kappaleelta ja kotona huomasin että olivat hieman kärsineet trukin käsittelyssä ja lisäksi saman kokoisena maksoi K-raudassa vain 46,90 kpl, kuka sanoi että Bauhaus on halpa.  ;D

sipu:
onnea waarin teltalle ...kivalta kuulostaa tuo sinun terassihankkeesikin jot aurinkoisia ilmoja terassille    :)

Waari:
Käväisin viemässä vaunun kausipaikalle ja lauantaina otan terassivermeet kärryyn ja alan latoa palikoita paikoilleen, pitää napsia muutama kuva niin saatte arvostella ja antaa hyviä neuvoja... :D

sipu:
onnea terassin tekoon ja kuvia ootellessa  :)

Ossi66:
Tuo rakenne hieman mietityttää...
Jos alla on vain 2 tuuman soirot, miten maakosteus pääsee tuulettumaan? Voisi olla hyvä nostaa hieman enemmän irti.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View