Tekniikkakeskustelut > Aurinkosähkö

Paneelin asennus.

<< < (4/4)

Teukka-74:
Just näin Rolli  Thumb Naapurin isäntäkin innostui ajatuksesta, kuten puhuttiin puhelimessa.
Sillä olis tarjolla 500W paneli, jos meillä löytyy vaan säädin.

harkonen:
Btw, mitenkäs tuo itse paneelin asennus, eli pulttaaminen kattoon? :) Löytyykö kenelläkään kokemusta sellaisesta telineestä, minkä voisi ponkauttaa pystyyn sitten perillä? Ei nyt mitään träkkäävää tarvii olla, mutta jos nyt vähän sais kulmaa kuitenkin. Vai onko turhaa ajan ja rahan haaskuuta?

Rölli:

--- Lainaus käyttäjältä: harkonen - 24.03.2015     kello on 22:09 ---Btw, mitenkäs tuo itse paneelin asennus, eli pulttaaminen kattoon? :) Löytyykö kenelläkään kokemusta sellaisesta telineestä, minkä voisi ponkauttaa pystyyn sitten perillä? Ei nyt mitään träkkäävää tarvii olla, mutta jos nyt vähän sais kulmaa kuitenkin. Vai onko turhaa ajan ja rahan haaskuuta?

--- Lainaus päättyy ---
kyllähän siitä huomattava hyöty on, jos varsinkin usianpia päiviä aina samass paikass.
ite tekisin alumiini kulmasta/latasta mieleisen ei oo nähny myytäviä mitkä ois helppokäyttöisii  ja lukittavissa ajoasentoon

harkonen:

--- Lainaus käyttäjältä: rolli4x4 - 25.03.2015     kello on 08:25 ---kyllähän siitä huomattava hyöty on, jos varsinkin usianpia päiviä aina samass paikass.
ite tekisin alumiini kulmasta/latasta mieleisen ei oo nähny myytäviä mitkä ois helppokäyttöisii  ja lukittavissa ajoasentoon

--- Lainaus päättyy ---

Juu tuo ajonaikainen lukitus minuakin vähän mietitytti noissa valmiissa säädettävissä... En kyllä niin kauhean näppärä ole käsistäni, että saas nähdä, voi olla että jää laaka-asennukseksi... :)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View