Matkailukeskustelut > Maainfoa ja leiriytymistietoa

Leirintäalueen valinnasta Keski- ja Etelä-Euroopassa

(1/2) > >>

Alan:
Mainioita hakuteoksia ovat laaja ja perusteellinen Europa Camping & Caravaning Campingführer, löytyy edullisesti esimerkiksi Autoliiton kaupasta, sekä AA Caravan & Camping Guide, jonka voi tilata vaikkapa The Book Depositorysta rahtivapaasti, kunhan 2011 laitos ilmestyy.

Noista saa puolueetonta tietoa, joka voi olla netistä vaikeasti löydettävissä - toki on helppoa naputella paikkakunta ja sana camping Googleen, tuloksia tulee sitenkin, mutta tien päällä reissussa kunnon hakuteoskin on tarpeen.

Lisää ajatuksia ja ehdotuksia niin kokeneille kuin vasta-alkajille tähän ketjuun.

Freemmanni:

--- Lainaus käyttäjältä: Alan - 12.01.2011     kello on 22:25 ---Mainioita hakuteoksia ovat laaja ja perusteellinen Europa Camping & Caravaning Campingführer, löytyy edullisesti esimerkiksi Autoliiton kaupasta, sekä AA Caravan & Camping Guide, jonka voi tilata vaikkapa The Book Depositorysta rahtivapaasti, kunhan 2011 laitos ilmestyy.

Noista saa puolueetonta tietoa, joka voi olla netistä vaikeasti löydettävissä - toki on helppoa naputella paikkakunta ja sana camping Googleen, tuloksia tulee sitenkin, mutta tien päällä reissussa kunnon hakuteoskin on tarpeen.

Lisää ajatuksia ja ehdotuksia niin kokeneille kuin vasta-alkajille tähän ketjuun.

--- Lainaus päättyy ---

Paras on pitkään ollut meille Camping& Caravaning mihin verrattuna tuo AA:n kirjanen on kevyttä kamaa. Pitkään on käytetty ahkerasti Reisemobil Internationalin Stellplatz- kirjoja, joissa kohteet ovat lisääntyneet vauhdilla. Lienee uusimmassa painoksessa jo pian 5000 enemmän tai vähemmän mukavaa puskaparkkia.

C&C pitää silti aina olla mukana ja kirjastosta uusin saatavissa oleva painos. On (perhe)taktiikkapeliä saada sellainen varaus mikä kattaa reissun ajan. Paitsi kun nykyisin reissut tehdään keväällä tai syksyllä, niin löytyy helpommin. Myös Camping Chequen kirjanen on ollut mukana, mutta siitähän löytyy vain kuponkipaikat, jotka pitää suunnilleen määritellä jo ennen reissua, ettei jää turhia kuponkkeja. Todellisten suosikkipaikkojen kuvaukset löytyy muistista ja matkapäiväkirjoista . Ai niin...navigaattori a ei ole eikä tule, vaikka eihän se mitään ilman noita kirjoja auttaisi.

seppoko:
Minun paljon käyttämäni sivusto etsiessäni matkalle leiripaikkoja:

http://www.eurocampings.net/fi/eurooppa/  

Saatavissa myös kirjoina ja dvd:nä

http://www.vapaa-aika.com/retkeily/matkaoppaat-ja-kartat.html (Saksankielinen)

http://www.acsi.eu/en/home/l2-n144/ (Englannin kielinen)

Yli 9000 paikkaa kaikkialla Euroopassa. Tosin ei vielä 2011, varmaan piakkoin. Mutta ei nuo leirintäalueet kovin paljoa muutu. Lisääntyy vaan.

Ja hyvä sesongin ulkopuolella liikkuville on http://www.vapaa-aika.com/retkeily/matkaoppaat-ja-kartat/acsi-camping-card-acsi-2011.html alennuskirja kortteineen. Sisältää jo yli 2100 aluetta hintaan 1, 13 tai 15 €.

ihaa:
Selailin netissä noita Ruotsin leirintäalueita niin silmään pisti Nordic Camper Guide 2012 ja varsinkin sen kirjaversion kansikuva ja sepä se oikeastaan tämän kysymyksen syy onkin.

Tuollaistako se on ulkomailla leiriytyminen vai onko kuva jostain erikoistapahtumasta kuten messuparkista ? :oEi välttämättä ole oikeassa ketjussa mutta jos leiriytyminen on tällaista Ruotsissa, mitä se on tuolla etelämmässä ?

winemaker:
Älä suotta hermostu ihaa, tuo on messu- tai muu " paineparkki".  Cämppäreillä meno on tälläistä.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View