Matkailukeskustelut > Maainfoa ja leiriytymistietoa

SAKSA

(1/7) > >>

Alan:
Erinomainen startti Saksan matkalle, etenkin jos suuntaa Hollantiin.

Bremenissä Camping am Stadtwaldsee sijaitsee hyvässä paikassa kaupungissa vierailun kannalta. Julkisillakin pääsee. Helppo löytää ja nopea tulla suoraan autobahnilta.

Jos tulee myöhään, niin pihasta vasempaan stellplatz-alueelle, jossa saa yöpyä yhden yön, sitten pitää vaihtaa alueen sisäpuolelle. Alueella erinomaiset pesutilat (varmaan parhaat mitä olen nähnyt...) ja hyvä ravintola, jonka terassi on lammen rannalla. Ilmainen wlan. Huoltorakennus parhaita koskaan näkemiäni. Kallis on kyllä.
Edit: Yhdistin kaksi Saksan leirintäalueet -ketjua.
- Alan

Alan:
Infossa kyseltiin aikanaan aluetta Travemünden sataman läheltä, sama kiinnosti nyt minuakin, joten kaivoin jutun esiin:


--- Lainaus käyttäjältä: seppoko - 27.04.2010     kello on 11:27 ---Travemündessä on aivan sataman vieressä alue. Mutta en ole koskaan käyttänyt sitä. Siis en tiedä aukioloaikoja.
Mutta Lyypekin eteläpuolella Schönböckenissä on alue, joka on auki. Sinne ajetaan pihaan. Käydään taloksi. Ja aamulla respaan maksamaaan.Ja baanalle.

Osoite Steinrader Damm 10, Schönböcken. Koordinaatit E 10°37'56 ja N 53°52'11".

Sijaitsee vain reilun kilometrin päässä moottoritien liittymästä. Ja liittymän toisella puolella on ostari, josta saa ruoat hankittua.

--- Lainaus päättyy ---

Lisäsin koordinaatteihin kirjaimet.

Vaihtoehto on toki ajella levänneenä autobahnia vaikkapa pari sataa kilometriä ja yöpyä raststättellä, kuten ketjusta ilmenee.

K.E.V:
Varmaan hyvä mutta tuo pistäytymispuoli on vain autoille  :'(

--- Lainaus ---"WOHNMOBILHAFEN"
--- Lainaus päättyy ---
Taas seuraavassa on vaunutkin sallittu. Meikeläiselläkin on ollut kiinteä sisäinen jätevesisäiliö jo pitkästi toistakymmentävuott a, niin voi tuollaisellakin yön viettää. Siellähän on suihkut käytössä, ei tartte hajuissaan pyöriä  ::). Yö maksoi viimevuonna 5€/vaunu+auto.
edit : se linkki > http://www.campingplatz-waldwinkel.de/index.php?article_id=24

seppoko:
Stellplatz Travemündessä löytyy koordinaateissa N53.95535° E 10.86140°.

En ole sitä käyttänyt, vain todennut ja käsiä heiluttelemalla on koitettu opastaa sinne. Se on parin kilometrin päässä laivojen laiturista. Nähtävissä Google Mapsin satelliittikuvassa.

Alanin lainauksessa mainitsemani Traven sataman vieressä oleva alue on: http://www.eurocampings.net/fi/eurooppa/saksa/schleswig-holstein/ivendorf-campingplatz-102464/

Pilkut vaihdettu pisteiksi.

88k5:

--- Lainaus käyttäjältä: seppoko - 17.01.2011     kello on 20:55 ---Stellplatz Travemündessä löytyy koordinaateissa N53,95535° E 10,86140°.

En ole sitä käyttänyt, vain todennut ja käsiä heiluttelemalla on koitettu opastaa sinne. Se on parin kilometrin päässä laivojen laiturista. Nähtävissä Google Mapsin satelliittikuvassa. ..

--- Lainaus päättyy ---

Google Maps'ikin osaa näyttää kuvan kera..
Kunhan koordinaatin desimaalit kirjoittaa pilkun sijasta pisteellä - se pilkku on longitudin ja latitudin erotinmerkki  ;) Osoitekin sitten löytyy..

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View