Tekniikkakeskustelut > Kalusteet ja sisustus

Helinät pois

(1/2) > >>

Aakku:
Saako jostain ostettua sellaisia itseliimautuvia linssimäisiä muoveja? En tiedä mitä ne on oikeilta nimiltään, mutta niitä tulee aina kalustepaketin mukana. Sellaisessa nauhassa niitä on, josta sitten nypitään käyttöön.
Vanhat on osin ajan saatossa irronneet. Huopapaloja ole kokeillut, mutta ovat hieman epäsiistejä ainakin pesualtaan kannen vaimentimina.

99:

--- Lainaus käyttäjältä: Aakku - 12.04.2011     kello on 21:07 ---Saako jostain ostettua sellaisia itseliimautuvia linssimäisiä muoveja? En tiedä mitä ne on oikeilta nimiltään, mutta niitä tulee aina kalustepaketin mukana. Sellaisessa nauhassa niitä on, josta sitten nypitään käyttöön.
Vanhat on osin ajan saatossa irronneet. Huopapaloja ole kokeillut, mutta ovat hieman epäsiistejä ainakin pesualtaan kannen vaimentimina.

--- Lainaus päättyy ---

Noita saa (lähes) kaikista rautakaupoista. Kannattaa kysyä myyjältä ;)

mjo33400:
Ovat kaapin ovien kolinavaimentimia. Käytetään esim. keittiökaappien ovissa. Minullakin on niitä aina hyllyssä kun jos vanha putoaa niin uutta tilalle. ;)

Aakku:
Joo kiitti tiedoista. Löysinkin jo osoitteen.

http://www.prisma.fi/market/prisma?a_Visit:rajaa=1&b_haku.myymala=Prisma%20Halikko&b_haku.paikka=Salo&b_haku.osuuskauppa=SSO&path=RakRem%2FKoukutHelat%2FOviIkkunahelat%2FPys%C3%A4yttimetAukip&tuoteId=prtpqauamcexc2bs&pageName=Tuote

sipu:
woi et , kun tämä orgi on ihan MAHTAWA ... nytkin sain täys 10 ja papukaijamerkillise n verran erittäin hyvää vinkkiä ...kiitoksia kiitos  :) :) :) :)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View