Matkailukeskustelut > Maainfoa ja leiriytymistietoa

SERBIA

(1/2) > >>

K.E.V:
Belgrad: Camping Dunav . Tonavan rannalla lähellä Zemun kaupunginosaa. Vaatimaton nurmikenttäalue, ilmainen wi-fi, läpimät suihkut, ilman sähköä 15€ vrk (2-henkeä+vaunu+auto).  http://www.campdunav.com/


Camping FruskaGora , Paikka Sremski Karlov. NoviSadin alapuolella. Emme käyneet mutta on suositteluja.
http://www.camping.rs/en/c/eco-campsite-fruska-gora/

Motel Predelano 44km ennen Vranjea. Huom jos tulet pohjoisesta liittymä oikealle ´ja tien ali pihalle. Iso hieno motelli, paikat kaukana tiestä, ilmainen wi-fi. Suihkut Motellissa. Emme käyneet kuin wc:ssä ja tankkaamassa. Mutta huomiot siitä livenä.

Camping Enigma. Vranje. Keidas keskellä viljelyksiä. Hyvät looshit, 2 uima-allasta , vedet+sähköt paikkojen luona. Ruokaa, kahvia,juomia jne tarjolla. 15€ vrk 2henkeä+auto+vaunu+sähkö. Paripäivää vietimme täällä, retkeillen nähtävyyksillä
http://www.camping.rs/en/c/camping-enigma-serbia/

Ohrid-järvi Struga . Mukava pikku-camping ihan järvenrannalla . Hyvä ruoka, ilmainen wlan , lähellä kauppoja. Tiet Albaniaan ja Kreikkaan ihan vieressä.
http://campingrino.com/

K.E.V:
Tämähän varmaan nettikeskustelujen perusteella kiinnostaa.
http://www.camping.rs/en/camping-map-serbia/

Alan:
Pistit pahan, tuossa on se meidän seuraavaksi toteutettava uusi reissu, vaan ei vielä tänä vuonna. Unkari-Belgrad-Sarajevo-Kroatian rannikkoa ylös.

kimi:

--- Lainaus käyttäjältä: Alan - 29.11.2016     kello on 15:41 ---Pistit pahan, tuossa on se meidän seuraavaksi toteutettava uusi reissu, vaan ei vielä tänä vuonna. Unkari-Belgrad-Sarajevo-Kroatian rannikkoa ylös.

--- Lainaus päättyy ---

Kiire tulisi jos tänä vuonna vielä aikoo tuonne

K.E.V:
Alan taitaa tarkoittaa ettei tulevana KESÄmatkailukautena vaan >

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View