Tekniikkakeskustelut > Kalusteet ja sisustus

Terenauhat uusiksi.

(1/1)

Turhan Höpöttäjä:
      Autovanhukseni istuinten kankaat on korkea laatuiset. Mutta terenauhat oli kuluneet jo puhki. Poistin kuskin ja apumiehen penkit. Verhoilija irroitti verhoilut, jonka jälkeen pesin kankaat. Terenauhaa ei löytynyt joten ostin punaista 5cm:n levyistä nauhaa ja lankaa joista mestari ompeli uudet nauhat kankaisiin. Niskatukiin sama homma. On ne eri poikia (tyttöjä) nuo verhoilijat. Ei kaverilla kauan nokka tohissut kun sain pultata istuimet takaisin. Ei töki silmään enää likaiset ja kuluneet penkit.  ::)

vesako:

--- Lainaus käyttäjältä: Turhan Höpöttäjä - 29.03.2011     kello on 20:45 ---       Terenauhaa ei löytynyt joten ostin punaista 5cm:n levyistä nauhaa ja lankaa joista mestari ompeli uudet nauhat kankaisiin.

--- Lainaus päättyy ---

Eikö "mestari" itse saanut hankittua tarvikkeita.???

Turhan Höpöttäjä:
Osa-aika eläkelläinen oli edullisempi juoksemaan kaupassa.  :D

sipu:
^kyllähän se niin on , et antaa vaan aina sen ammatti-ihmisen tehdä ne hommat mitkä hän osaa niin työnjälki on taattua , kuten verhoilu, sähkö,rakenus ym ammatti-ihmisten hommat .. ja monesti se takaa myöskin sen turvallisuuden , kuten sähkömiehen tekemät sähkötyöt .. ainakin itse turvaudun noissa asioissa sähkömiehen apuun enemmin , kuin sellaisen , joka tekee jotain omia virityksiään ... ;D

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View